Борисов: Обвиняваха ме, че съм диктатор, но сега е диктатура

Вече е късно за споразумение с БСП - те показаха своите истински намерения, смята бившият премиер

   1| 2| 3| 4| 5    
6
 
5
 
44
преди 7 години
Няма профилна снимка
Казаното от ББ трябва да се схаваща наобратно. Само не разбирам кого ще заблуди като отрича медийния комфорт на който се радваше повече от 3 години докато беше премиер?!? А за неговите калинки и фамозни кандидатури, събирани по пътищата на България няма нужда да припомняме. Чак в ЕП ни изложи Р.Желева...
5
 
5
 
43
преди 7 години
Няма профилна снимка
Съжалявам, сбърках коментара - моят е предназначен за амбициите на президента да реши политическата криза. За ББ не ми се говори. Не си струва.
6
 
6
 
42
преди 7 години
Няма профилна снимка
Роско Офшорков не ми вдъхва респект от самото му избиране и потупването по рамото от ББ (магаре да бюх сложил, щяха да го изберат да ми пази местото за следващия мандат). Как само той ще реши кризата? Вярва ли си? С баналностите, които произнася с благ глас и премълчаване за собствените си безнес-дела?
2
 
2
 
41
преди 7 години
Няма профилна снимка
Прав сте!
3
 
6
 
40
kalendar до: deant
преди 7 години
Няма профилна снимка
ам именно де-не съм съгласен. Имали сме много силни моменти-в същност само последните 25 години мога да кажа, че сме зле за по-дълъг период от преди освобождението. И това се променя, просто доста бавно. Обаче докато хората се изнасят ще става все по-бавно и по-бавно.
8
 
6
 
39
kalendar до: Сините камъни
преди 7 години
Няма профилна снимка
То ти и без това имаш навика да пропускаш да ми отговаряш, като нямаш думи:) Както и в момента-не казваш Сидеров като крепеше пожарникаро ти така ли бълваше? Пази боже сляпо да прогледа:) И за пореден път мериш с два аршина-за поне трети път те питам-защо само когато се плюе по мутрата ставаш така чувствителна? То това е и причината да спомена хормоните...просто се държиш като влюбена девойка:) ама не в страшният ти съпруг:)
А силно се съмнявам мъжът ти да е може да ме накара да "повърна" каквото и да е, но това е друга тема:)
Абе, да те питам-като нямаш аргументи така ли плашиш хората-ще пратя съпругът ми да те сплаши?
2
 
4
 
38
deant до: kalendar
преди 7 години
Няма смисъл да си мерим точността в знанията, след като казваме едно и също. Просто няма как да събера 600 години история в 2 изречения. Ама то всъщност май може и с една - провал.
7
 
6
 
37
Сините камъни до: kalendar
преди 7 години
Няма профилна снимка
Много ми се иска да видиш мъжа ми в момента "лице в лице", за да си "повърнеш" думите, но тъй като няма начин и виждам, че ти липсват аргументи и започваш да бълваш простотии.

Ако нямаш вътрешен ориентир в живота, за никъде не си!

Протестите ще родят нещо добро! Протестите срещу правителството!
Това ми е последният ми отговор към теб!
3
 
9
 
36
kalendar до: deant
преди 7 години
Няма профилна снимка
Ама, моите уважения-исторически не си прав:) Втората световна война не просто сме клекнали на Хитлер-ние сме искали тоя съюз-просто другите са ни оставили без избор-Хитлер ни е предложил яко пари, на ниски лихви, за да се възстановим и ни е обещал национално обединение. И сега да се случи пак при Хитлер ще идем-макар, че в Бг реално сме били монархисти, а не фашисти или нацисти. А преди Османско владичество(щото обективно-робство никога не е имало-в юридическият смисъл на думата-за справка-Левски, Стамболов, Захари Стоянов), сме били повече от 3 Българии-три са били "големите" царства. Не ми се брои колко общо са били самостоятелните дипломатически единици, ама ако стигнат 20 няма да се учудя. Та в известен смисъл-тогава благодарение на османците постигаме национално обединение след доста време братоубиствени войни. Малко е работата такава, че сами сме се поробили.
6
 
9
 
35
kalendar до: Сините камъни
преди 7 години
Няма профилна снимка
абе, слугинаж-нали Сидеров клати 2 год на тоя, дето ти в момента богославяш(ако питаш мен-причините са изцяло хормонални-трябва някой да подсети мъжът ти да започне да си изпълнява задълженията)-тогава пак ли така ревеше по форумите?:) А контра протеста няма как да е силен-правителството никъде не е тръгнало, че да става по-силен:) Иначе и аз щях да съм там.
   1| 2| 3| 4| 5