Възходът и падението на най-голямата компания за круизни плавания в света

1500 души дадоха положителни проби за коронавирус на круизни кораби на Carnival, а десетки от тях починаха

Възходът и падението на най-голямата компания за круизни плавания в света

Снимка: Carina Mask/Bloomberg

Още по темата
Коментари
0
 
1
 
3
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Очевидно авторката не е запозната материята и вероятно неволно е написала куп лъжи. Или поне искам да вярвам, че е така. Очевидно е, че никога не сте стъпвали на круизен кораб и сте останали с впечатлението, че всички круизни компании са разграден двор. Моля, проверете си фактологията, преди да пишете откровени глупости.
0
 
2
 
2
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Тази статия е пълна с невярна информация, дори и като започна с твърдението за както каза не информираната авторка “ хигиенни норми “. Г-жо Чобалиглв не се ли притеснявате когато пишете не вярна информация. Вие качвала ли сте се на круизен кораб, може ли да сравните чистотата и с чистотата на хотелите и качеството на самата услуга. Компанията плаща огромни данъци и такси във САЩ и е работодател на 150000 човека и дава възможност на почивка на милиони хора с един чудесен продукт. Относно замърсяването което също е пълна лъжа и имате късмет че статията ви не се чете от адвокати на компанията за да ви сложат на мястото с тези лъжи, аз съм сигурен че вие за един ден в домашни условия правите повече вреди на природата от един голям кораб. Имате ли представа че всичко на кораба се рециклира, и разделя по добре и от в Швеция, как си мислите че корабите плават в САЩ с техните закони това да не е Черно Море което около Варна вече е кафяво. Моля ви се не се излагайте и преди да пишете проверявайте никога не предполагайте това винаги води до глупави статии като вашата днес, би било хубаво да се коригирайте, пишете за реномиран новинарски сайт.
1
 
1
 
1
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Г-жо Чобаликова, Онемях, то бива бива ама чак пък толкова вие направо сте се уляла с лъжите.Незнам от къде сте взели тази лъжлива информация, но статията има много неверни данни, да бяхте я проверили, най малко от две места. Поне снимка да беше на правилната компания.