IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подводна сватба. А защо не?

Сватбеният ден може да се превърне в незабравимо изживяване и с избора на нетрадиционно място на церемонията – под вода

14:55 | 15.09.09 г.
Подводна сватба. А защо не?
Заради целия шум от организацията, напрежението дали всичко ще мине добре или поради факта, че се вричат във вечна вярност на любимия си човек, сватбата е вълнуващо събитие не само за гостите, но и за самите младоженци. А те стават все по-претенциозни и екстравагантни в желанията си.
 
Поредната екзотика в сватбените каталози е церемония под водата – това има своите преимущества – вероятността броят на гостите, желаещи да присъстват на събитието, да намалее поради страх от дълбоки води. Не е за пренебрегване и фактът, че с маска на устата булката или младоженецът няма как да променят желанието си в последния момент и да объркат думичката „да“ с „не“.
 
Нетрадиционните сватби вече не са преимущество на богатите и известни хора, за да се вречете във вечна вярност под водата например не е нужно да пътувате надалеч и да подготвяте всичко с месеци напред. У нас вече също има възможност за провеждане на подобен род събития. След много запитвания на желаещи за нестандартна и запомняща се сватба, в България вече се предлага услугата за „мокра“ церемония.
 
Тя продължава около 15 минути и е изцяло под водата. След като се венчаят, младоженците могат да потанцуват на няколко метра дълбочина. За отбелязването на церемонията може да се наемат подводен фотограф и подводен оператор, които да запечатат всеки един миг от събитието.
 
За разлика от китайските младоженци, които миналата година платиха 900 долара за подводната си сватбена церемония в аквариум в град Хефей, у нас тази услуга със сигурност няма да ви излезе толкова солено. След като изберете мястото, където искате да се спуснете, е ред да осигурите техниката за заснемане на събитието. Екипировката, както и инструктора, ще ви бъдат предоставени от клуба за водни спускания, към който се обърнете за организация.

 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:09 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още