IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ранният прием във ВУЗФ започва през януари и ще продължи до края на февруари

ВУЗФ е в челните места по реализация на завършилите студенти - 95% се реализират по специалността, която изучават

14:41 | 22.12.20 г.
Автор - снимка
Създател
Ранният прием във ВУЗФ започва през януари и ще продължи до края на февруари

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) – един от най-авторитетните бизнес университети в страната, отвори приема си на студенти за 2021 г. Още през януари ВУЗФ ще започне да приема кандидати за обучение в бакалавърските и магистърските програми. В унисон с противоепидемичните мерки, ранният прием ще се проведе само по документи, без конкурсен изпит. Всеки, който иска да кандидатства, трябва да го направи до края на февруари през уебсайта на университета на vuzf.bg.

В пика на пандемията от COVID-19 Висшето училище по застраховане и финанси, което винаги е създавало и предлагало най-актуалните, търсени и необходими на бизнеса специалности, и този път слага началото на нова много навременна и нужна програма. За академичната 2020/2021 година университетът откри магистратурата „Финансов мениджмънт на социалните и здравни системи“, която стартира през март 2021 г., а приемът за нея вече е отворен и ще продължи до края февруари.

Сред водещите лектори на програмата ще бъде проф. д-р Григор Димитров, преподавател във ВУЗФ, доктор по икономика, експерт по проблемите на пенсионното и здравното осигуряване, трудовите и индустриалните отношения и управление на човешките ресурси. Той е и главен директор „Oсигурителни отношения“ в Българската стопанска камара и член на Надзорния съвет на НЗОК.

Стартът на новата програма е част от стремежа на ВУЗФ да създаде ключови експерти в системите на социалното и  здравно осигуряване на национално и регионално равнище. Програмата има за цел да даде знания в областта на организацията, управлението и финансирането на социалните системи, за иновации и предприемачество, оптимизиране на финансирането и възможности за реформиране на социалните системи, а учебният план е специално създаден, така че да отговори на нуждите на международните тенденции за реформи в осигурителните системи. 

ВУЗФ предлага възможност и за индивидуална консултация за всеки кандидат-студент, който има нужда от допълнителна информация или насока. Консултацията може да се проведе и онлайн в удобен ден и час за кандидат-студента чрез записване на е-mail: marketing@vuzf.bg или на телефон 02/40 15 807, 0888 443 096.

ВУЗФ e един от водещите бизнес университети в страната. Той е в топ 4 на най-добрите висши училища в направление "Икономика" в България според последното издание на Рейтинговата система на висшите училища в страната за 2020 г. Университетът притежава британска акредитация от The British Accreditation Council и дипломата му е международно призната.

ВУЗФ е в челните места по реализация на завършилите студенти - 95% се реализират по специалността, която изучават. Те са и сред най-добре платените специалисти в направление "Икономика", със среден облагаем доход на завършилите от 2354 лв. през 2020 г. (при 1465 лв. среден доход за страната в същото направление). През последните години университетът се доказа като една от най-активните и бързо развиващите се образователни институции в България, която се отличава с иновативни и практически академични програми. Основен приоритет на ВУЗФ винаги е било да предоставя на своите студенти богато учебно съдържание, използване на най-новите и съвременни технологии в учебния процес, преподаване, съобразено с най-добрите европейски и световни образователни стандарти, ценно ноу-хау, възможности за практика в големи национални и международни компании, както и успешна професионална реализация на студентите.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:44 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още