IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

VITAMAG предлага само натурални и сертифицирани хранителни добавки

На пазара у нас има добри и сигурни онлайн магазини за хранителни добавки

08:58 | 11.10.21 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;Vitamag</em></p>

Снимка: Vitamag

Онлайн пазаруването на витамини, имуностимулатори, билкови и спортни добавки отдавна се наложи като по-предпочитан начин за покупка на хранителни добавки, в сравнение с класическото пазаруване на място, от физически обект. И тук възниква въпросът на кой онлайн магазин да се доверим измежду множеството на пазара. За всички нас е важно продуктите, които пазаруваме, да са с доказан произход, да са тествани и съответно придружени със Сертификат за качество.

Когато избираме надежден онлайн магазин, трябва да обърнем внимание на неговата репутация, качество и състав на предлаганите продукти, на препоръките и мненията на реални потребители.

Потребителите могат да са спокойни, че на пазара у нас има няколко добри и сигурни онлайн магазини за хранителни добавки. Пример може да се даде с VITAMAG.BG, като представяме някои характеристики, които отличават добрия онлайн магазин за хранителни добавки.

Характеристики на добрия онлайн магазин:

  • Предлага само сертифицирани продукти с изрично посочен натурален състав, без влагане на синтетични примеси.
  • Дава гаранция за оригинален произход и срок на годност на продуктите, които обичайно могат да дадат само онлайн магазините, които са същевременно и директни вносители на продуктите.
  • Към всеки артикул в електронния магазин има подробно описание за характеристиките на продукта, важно е също да е поместена информация за начина на употреба, за да може преди поръчка клиентът да се чувства убеден в своя избор.
  • Предлага реномирани марки на утвърдени производители на световно ниво.
  • Е известен с определени топ продукти, които са се доказали като най-успешните в своята категория - типичен пример е Колаген Пептиди на американската NaturesPlus иантиоксиданта Глутатион на немската ZeinPharma.
  • Предлага продукти, без аспартам и глутен, и съответно не застрашава здравето на потребителите.
  • Притежава нужната регистрация за извършване на дейност.
  • Ще издаде касова бележка за всяка пратка, което гарантира защита на Вашите потребителски права. Фискалният бон трябва да съпровожда пратката и да се намира в кашона или плика.

Спазването на всички тези изисквания, ще помогне на клиента да добие необходимото ниво на увереност, да се довери на продуктите и да направи своя избор.

Разбира се, с напредъка на интернет технологиите всеки потребител би могъл да си купи каквито реши хранителни добавки от сайтове по целия свят. Но огромно предимство за потребителя би било, ако онлайн магазинът е български, регистриран е в България и фирмата, която го оперира, е директен вносител на продуктите, също със склад у нас. Това освен, че спестява на клиента данъци, мита и време за доставка (в общия случай), също така дава възможност да прочете на сайта на онлайн магазина информацията на български език, а е и предпоставка да се осъществи комуникация, свързана с поръчката на български и възможност за по-лесно разрешаване на евентуални спорове.

При поръчка от електронния магазин VITAMAG.BG потребителят получава цялостно обслужване - консултация от специалист, бързина и гъвкавост в доставката на поръчките, добър вид на пратката, опции за връщане и замяна, наличност на продуктите, поне една физическа дестинация (магазин).

Ако всичко това е налице, имате категорично доказателство за сигурен онлайн магазин, на който дългосрочно да се доверите при избора на продукти за здравето.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:22 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още