IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

НДК дава 66 хил. лева за нов сайт

Конгресният център иска ефективен информационен канал, който да достига бързо до целевата аудитория

11:18 | 18.05.15 г.
НДК дава 66 хил. лева за нов сайт

Националният дворец на културата (НДК) ще има „модерен и атрактивен уебсайт“, става ясно от обществена поръчка обявена от конгресния център. С новия сайт НДК ще цели изграждането на ефективен информационен канал и достигане до целевата аудитория.

Прогнозната цена на изпълнението на поръчката е 66 хил. лева. За финансирането на проекта няма да се използва европейско финансиране.

От документацията, публикувана на сайта на Агенцията за обществени поръчки (АОП), става ясно, че основният критерий за избор на изпълнител ще бъде икономически най-изгодната оферта.

При оценката на подадените предложения най-голяма е тежестта на техническото предложение (50 точки) и на цената (30 точки). По отношение на техническото предложение максимален брой точки ще получи офертата, която покрива най-точно изискванията на възложителя и естетическите качества на предлаганата концепция.

За участие ще бъдат допускани само участници, които имат поне три завършени и приети проекти за разработване на сайтове на разпознаваеми национални или локални марки през последните три години.

Крайният срок за получаване на оферти по тази поръчка изтича на 28 май 2015 година. ОТ НДК се надяват да видят своя нов по-ефективен сайт между 45 и 90 дни след сключване на договора за изпълнение на поръчката. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:42 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още