ЕС отново обвини Русия в кибератаки

Брюксел ще разгледа възможността за налагане на допълнителни санкции срещу Москва

ЕС отново обвини Русия в кибератаки

Снимка: Andrey Rudakov/Bloomberg

Още по темата
Коментари
0
 
1
 
4
ing5rov до: Dr. Vatnikov
преди 3 седмици
мхм , руския газ май много е важен за Германия ...
3
 
1
 
3
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Червей, пак ли си на барикадата в защита на пyтeтo? По-добре отиди на разходка, панелен гном, то е ясно, че до фитнеса никога няма да стигнеш, ама поне някакво движение да има, че приличаш на плyжек. Германците неслучайно го казват и не се притеснявай за тях, руския газ е едва 20% от ползвания от тях, няма да останат на тъмно, комплексарче дребно.
2
 
5
 
2
преди 3 седмици
ЕС отново обвини Русия в кибератаки > Бойче, а у Малобритания обвиниха Путин за празните си рафтове в магазините. Так держать! - е казъл навремето товарищ Сталин.
2
 
5
 
1
преди 3 седмици
Да се заканваш на базата на някакви измислени "доказателства" на някой, който със врътването на един кран, може да те върне обратно в каменната ера... направо нз как да го определя това. Явно самозабравилите се евр0гEйски политици са забравили, че няма cвиня безсмъртна. Дано народите на Европа се събудят и им го напомнят най-после. АНАЛена и кликата и не са толкова опасни именно защото са прекалено крайни. Ако оставят Германия на тъмно и студено - няма да имат време дори да избягат от линчът.