IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Apple обновява своя магазин за приложения

Актуализираната версия ще има нов раздел Today, който ще улесни iOS потребителите в откриването на нови приложения

09:36 | 07.06.17 г.
Автор - снимка
Създател
Apple обновява своя магазин за приложения

В рамките на своето ежегодно събитие за разработчици WWDC 2017 американският технологичен концерн Apple представи нов дизайн на App Store.

Актуализираната версия ще има нов раздел Today, който ще улесни iOS потребителите в откриването на нови приложения. Хората ще могат и да научават повече за разработчиците, които са ги създали. 

Ще има и специален раздел за "Приложения". Новите раздели ще включват най-популярните игри и приложения, както и множество съвети и консултации за това как да се извлече максимума от тях.

Игрите ще бъдат изнесени в отделен раздел и предвид броя им, както и интереса към тях, е странно, че Apple ще направи това чак в новата версия на iOS 11.

Новостите в App Store ще бъдат допълнени с изцяло променени страници на приложенията, което ще улесни потребителите в намирането на допълнителна информация и отзиви.

Новата версия на App Store ще стане факт през септември заедно с пускането на операционната система iOS 11.

Актуализацията до iOS 11 през есента ще донесе нова функция на асистента Siri - за преводи. След актуализацията тя ще може да превежда между няколко широко използвани езика като английски, испански и китайски, а също и италиански, немски и френски. Възможно е в бъдеще да бъдат добавени още езици.

Дигиталният асистент ще стане по-умел в ученето и ще може да предугажда исканията и нуждите на потребителите на базата на това как използвате приложението. Така натрупаната информация ще се предава между всички Apple устройства, които потребителят ползва.

Същевременно обаче нещата, които Siri научава, ще бъдат криптирани, за да не изтича важна лична информация. Асистентът ще получи и нов, по-естествено звучащ глас. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:23 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още