IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Немечек България" е увеличил екипа си с над 10% от началото на годината

От началото на годината е в процес създаването на българско “cloud” звено, което да допълни и подсили екипа на Ricoh и DocuWare в Германия

14:22 | 13.10.20 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	Снимка: Немечек България</p>

Снимка: Немечек България

С над 10% се е увеличил от началото на 2020 година екипът на "Немечек България" - една от първите самостоятелни български софтуерни компании. Така той вече надхвърля 300 специалисти в двата офиса в София и Варна. Това е свързано с разширяването на дейността въпреки предизвикателните времена за икономиката като цяло и сектора.


Немечек България стартира нови проекти в рамките на сътрудничеството си с японския гигант Ricoh, който точно преди година стана акционер в компанията чрез сделката с DocuWare. От началото на годината е в процес създаването на българско “cloud” звено, което да допълни и подсили екипа на Ricoh и DocuWare в Германия. Паралелно с това у нас започна и изграждането на съпорт екип за обслужване на клиенти на много високо техническо ниво.



Ключов фактор за успешното разрастване на екипа е не само наемането на нови таланти, но и задържането на досегашните служители. Компанията продължава да е с най-добрите показатели в сектора у нас, като повече от половината от хората са в компанията вече над 5 години, а има и такива, които работят в Немечек България от самото ѝ създаване.  Въпреки предизвикателните времена и съществуващата практика в сектора, през 2020 година не е редуцирано заплащането, като всички служители са получили в пълен размер и годишните си бонуси.

исти в хитови продукции на филмовата и развлекателна индустрия.
 
Компанията предлага на българския пазар и Bluebeam - едно от най-популярните софтуерни решения в строителната индустрия с над 1,9 млн. ползватели в 130 държави по света.
 
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:54 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още