Анализатор: ЕС търси партньори в Далечния изток и не изключва сътрудничество с Китай

Скандалът между Франция и държавите от AUUKUS е след лоша комуникация между САЩ и ЕС, но ще попречи на отношенията в краткосрочен план, посочи Мариана Трифонов

Още по темата
Коментари
0
 
3
 
2
julian12 до: dr.5rov
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
В една от предните статии пише, че Китай се изолира, ЕС е изолирана от Common Wealth страните. които също се обединяват. ОТ друга страна има настик с тия "ваксини" и силно ограничаане на човешките права. Нещо много гнило се върти тук.
0
 
2
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Хубаво е да търсиш разни неща, но трябва да помниш, че в повечето случаи не ги намираш или намираш неща, които не са това, което търсиш. ЕС в съвременната геополитическа обстановка вече е един силно изолиран субект, особенно след излизането на Великобритания от ЕС. Великобритания вече е един силен съперник на ЕС за тези региони И не само). Историята с подводниците показа това по очевиден начин. Русия е в явен, а Турция в скрит конфликт с ЕС. Китай в края на крайщата е съперник на ЕС в тези същи региони и определено ще търси доминация. Иначе документи могат да се пишат всякакви, но кой ще ги изпълнява?