Сорос: Цивилизацията може да не оцелее заради войната на Путин

Роденият в Унгария Сорос съсредоточи речта си върху възхода на „репресивните режими“ на руския президент Владимир Путин и китайския президент Си Дзинпин

Сорос: Цивилизацията може да не оцелее заради войната на Путин

Снимка: Bloomberg LP

Още по темата
Сорос е купил дял от стартъпа за електромобили Rivian
14.02.2022
Безос, Мъск, Блумбърг... Как щатските милиардери не плащат данъци
09.06.2021
Коментари
   1| 2    
1
 
0
 
19
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Сорос вече е на 92 години и си говори измислици. Путин няма да срине цивилизация. Човешката алчност и ленност ще го направят. За едно обаче е прав - изкуственият интелект (ИИ) ще контролира гражданите. Това ще е технологично, но и демократично робство. Защото ИИ е истински демократ - изключения не прави за никого, ще отстранява пречещите и ненужните и ще оптимизира обществото.
1
 
4
 
18
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Сорос: Цивилизацията може да не оцелее заради войната на Путин === Ами защо се подпичквахте с Путин, след като е толкова могъщ, че може да съсипва цели "циливилизации"? Нали беше неква си мижава държавица без никакъв БВП? А се оказа, че инфлацията в света е заради Путин. Че липсата на суровини е заради Путин. Че очертаващият се глад за почти целия свят е заради Путин. Че съсипаните енергетики по света са заради Путин. Ами бегайте бързо на червеното килимче, поклонете се доземи, цунете, дуайте къде требе и къде не и Властелинът на планетата може и да ви пощади. Щото иначе ви чака ЛЕШ.
0
 
3
 
17
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Раньше надо бЫло думать, гдиду такава!
1
 
3
 
16
преди 1 месец
Щом на Шорош му се затяга около врата, не съм голям оптимист за бъдещето. Живейте си Живота, Хора!
2
 
4
 
15
преди 1 месец
Няма профилна снимка
СОРОЗЕ,у един китайски фолм, некъв търговец гепи един да си отработи счупеното в заведението му. Виде, че яко бачка, нарочно счупи порцелана в салона, обвини го, че е счупил и него и му оцени, че требва да работи за него 3 години, за да изплати щетите. Пича, като чу това, извади меча и му клъцна главата. Ей така пътя на търговеца свършва и започва да властва пътя на воинът. Ти си правил сметка, че цивилизационът винаги ше си намира кредитороби и ше си на бутонът на напечатаните пари. ТАЗ ЦИЛИВИЛИЗАЦИОН свърши. Днес, без ак47 не ти се чува думата. На боклукът си.
2
 
7
 
14
преди 1 месец
Работата малко "Ти ли ме бутна, или сам си паднах...?" ;) :lol:
2
 
8
 
13
преди 1 месец
"Сорос: Цивилизацията може да не оцелее заради войната на Путин" . . . Мноо кекава тая цивилизация, бре . . . :lol:
3
 
2
 
12
zelka007 до: Императорът
преди 1 месец
Импе, тва с лaпането, дали не се надценяваш малко за броя желаещи?! Знам че си фен, шведите H2 Green Steel са продали предварително 1,5млн тона "зелена" стомана... :)))
4
 
2
 
11
zelka007 до: cyclop
преди 1 месец
Хех... от починали с ковид, ваксинираните са под 1%, от постъпилите в болница с ковид, ваксинираните са около 15%... :)))... Т'ва ваксинираните антивакъре сте най-грамотното и начетено общество, добре че ви има, да се знае какво е деградация и до какво увреди води...
2
 
2
 
10
преди 1 месец
Ти пък кой си, че да ме обсъждаш и оценяваш в тоя аспект? Да не си напирал да ми лaпаш, а аз да съм ти отрязал мерaците?
   1| 2