IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новият епизод на „Приятели“ дава тласък на HBO Max

Актьорите от сериала потвърдиха новината за специалната серия със съобщение в Instagram

10:07 | 22.02.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Главният изпълнителен директор на&nbsp;Otter Media Тони Гонкалвс по време на събитие на HBO Max.&nbsp;<em>Снимка: Getty</em></p>

Главният изпълнителен директор на Otter Media Тони Гонкалвс по време на събитие на HBO Max. Снимка: Getty

От HBO Max вече го наричат „Онзи, в който те се събират отново заедно“.

Актьорите от популярния сериал „Приятели“ ще се появят отново заедно в специален епизод, който ще може да се гледа на платформата за стрийминг на HBO, след като бъде пусната през май, съобщава Bloomberg.

Продуцирането на нов епизод се приема като опит на HBO Max да популяризира излизането си на пазара и да привлече нови потребители. Видео услугата ще се предлага на цена от 14,99 долара – повече от утвърдените вече конкуренти като Netflix, Amazon Prime и Disney+.

HBO Max също така ще включва и пълен каталог с всички десет сезона на „Приятели“ с общо 236 епизода. Сделката за правата стана факт за сумата от 425 млн. долара. Сериалът, който се снима от 1994 г. до 2004 г., успя да създаде цяло едно ново поколение почитатели благодарение на Netflix, преди да напусне платформата на 1 януари в САЩ.

Новината за дългоочаквания нов епизод на сериала бе потвърдена, след като актьорите от сериала едновременно публикуваха в Instagram своя обща стара снимка с текст „Случва се…“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s happening... ⁣ ⁣ ⁣ @hbomax⁣ @courteneycoxofficial⁣ @lisakudrow⁣ @mleblanc⁣ @mattyperry4⁣ @_schwim_

Публикация, споделена от Jennifer Aniston (@jenniferaniston) на

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:45 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Style виж още

Коментари

Финанси виж още