IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ВУЗФ подготвя търговците на бъдещето с нова магистърска програма

Новата програма „Системи и умения за продажби, коучинг и мотивация на търговци“ на ВУЗФ се открива съвместно с лондонската компания SBR Consulting

10:33 | 31.07.18 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: ВУЗФ</em></p>

Снимка: ВУЗФ

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) открива нова магистърска програма, с която да подготви студентите да се справят успешно с предизвикателствата пред все по-бързо променящата се търговия и продажби в световен мащаб. Новата програма „Системи и умения за продажби, коучинг и мотивация на търговци“ ще обърне внимание както върху традиционните методи за продажба, така и върху тенденциите в световен мащаб.

Тя се реализира съвместно с лондонската компания SBR Consulting и в нея ще преподават както утвърдени преподаватели от ВУЗФ, така и експерти от английската организация. Програмата ще даде възможност на много студенти да учат продажби на високо ниво в университет за първи път в България.

Заедно с дисциплини като онлайн продажба и маркетинг, консултативно продаване Business-to-business (B2B), директни продажби на крайни клиенти – B2C, и поведенчески финанси, студентите в новата магистърска програма във ВУЗФ ще изучават още предмети, с които да изградят незаменими умения за презентиране и убеждаване, които са ключови при изграждането на търговски взаимоотношения.

Дисциплините „Преговори и развитие на ключови клиенти“, „Говорене пред публика и презентиране с увереност“, „Пазарна стратегия, методология и процес на продаване“ и „Коучинг, управление и развитие на търговски екипи“ са част от учебната програма на новата магистърска програма във ВУЗФ. Приемът за нея вече е открит. За магистратурата могат да кандидатстват бакалаври с успех не по-нисък от „добър“ на дипломата за завършено висше образование на образователно-квалификационните степени „специалист”, „професионален бакалавър”, „бакалавър”  или „магистър”

След като подадат кандидатурата си, кандидатите ще преминат през индивидуално интервю. Повече информация може да откриете на уебсайта на програмата.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:51 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още