Принудителната почивка за световната сила Facebook

Сривът е блокирал и цифровите брави в офисите и служителите временно не са можели да влизат в централата в Менло Парк

Принудителната почивка за световната сила Facebook

Снимка: Bloomberg LP

Още по темата
Всички услуги на Facebook са недостъпни
04.10.2021
Коментари
1
 
3
 
8
0pk до: zelka007
преди 2 месеца
Зелев, аз ше ти разкажа какъв е варианта. Нарича се политическо късогледство и представлява онзи момент където наследниците на една стабилна система стават жертва на собствената и пропаганда, което неминуемо води до болезнено отрезвяване в един момент. Китайците с ударни темпове строят ядрени мощности, щото кюмюра близките години ще свърши, а те са много гладни за енергия. При това положение ще изсмукват от пазара всичко до което се докопат покачвайки му цените на "свободния пазар". А ние ще страдаме от недостиг и ще се чешем по главите разсъждавайки къде грешим.
1
 
1
 
7
0pk до: michaelis23
преди 2 месеца
Ем той Зелков нал беше пратил линк - ени *** за колело с генератор и ше въртят за безплатен ток, инак коментари - йок!
1
 
1
 
6
michaelis23 до: 0pk
преди 2 месеца
оня коментар това го приело като отговор за теб, а би требало да е за никой, но ти си разбрал де ... :)) аз не знам ЗелеФ с кво ше флиза там кат немеме ток, през некой слънчак може би ? ....
1
 
2
 
5
michaelis23 до: 0pk
преди 2 месеца
фейсбоклучарника се бих спихнал и кво Омрели имеме ли че ми стана ноо интересно от "световната сила" дет никой не я отразил ?? Добре че тукашната либерастна медия се загрижила инак йок .... :)) Ей са кат почнат с игрите с тока как вика 0rkata Цукеро съвсем ше залезе горкия, ше почне и той да пазарува на прИмоция у Фантастико шот ората нема флизат у безмислената им подслушвателница, от там и останалите нещаастницци Врабчо & Co а там останаа ли ора ме интересува ?? ... :))
3
 
1
 
4
zelka007 до: 0pk
преди 2 месеца
атомчета строят с кредити само държави от третият свят ... :))) ... задавал ли си си въпросът , защо богати държави с достъп/притежание до технологиите и финансовият ресурс необходим за строежа и наличен капаците на строителни възможности НЕ СТРОЯТ ядрени централи ... защо ... ?! ... навъпреки форумната мълва , за безумно евтин ядрен ток ... ?! ... единият вариант е , че не са достатъчно добре информирани и не четът форума , дай друг вариант ...
2
 
3
 
3
0pk до: zelka007
преди 2 месеца
Ем инак няма драма :]Обаче ние тука в западните покрайнини на Азия определено ще се поозорим. Светът е гладен за енергоресурси и това ще се задълбочава все повече с годините, впредвид поскъпването на самия добив. Вентилаторите и панелите не са трайно решение. Щем не щем трябва да се развива атома.
3
 
2
 
2
zelka007 до: 0pk
преди 2 месеца
хех ... и ти ли в апокалиптичната група отиваш ... :)))
1
 
6
 
1
0pk
преди 2 месеца
Като почне тока да спира, съвсем ще се спихнат :]