Водещите индекси на Wall Street започват тримесечието със спад от по над 4%

На стоковите пазари цената на петрола не намира единна посока - сортът брент поевтинява с над 3%, а американският WTI поскъпва с над 2%

Водещите индекси на Wall Street започват тримесечието със спад от по над 4%

Снимка: Michael Nagle/Bloomberg

Коментари
0
 
2
 
3
преди 5 месеца
ако са не купуате, купете си тогаа кат отиде 3600стин и напрай нов връх и па късите станат безмислени .... :))
0
 
5
 
2
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Пускането в обръщение на нова сума от 2 трлн долара, каквато се предвижда за барба с КОРОНА ВИРУСА няма да спре разпада на скапалата се от ДЕПРЕСИЯТА американска икономика.

Предишните 2 трлн долара СЕ СТОПИХА като сняг на августовско слънце спирайки лавинообразния срив на акциите и пазара на ипотечни облигации, но само за няколко дни.

ТРЪМП се мята като риба на сухо не знаейки какво да предприеме срещу най големият си враг - КИТАЙ който му обърна гръб спирайки доставките на всичко онова без което водещите американски компании не могат да съществуват.
Резултата е виден - ПЪЛНА АГОНИЯ НА ИКОНОМИКАТА.

КИТАЙ ВОЮВА НЕ С АМЕРИКА , А С ТРЪМП И ЕКИПА МУ ОТ СЪВЕТНИЦИ ВКЛЮЧВАЩ ЗЕТ МУ ДЖАРЕТ КЪШНЪР И ДЪЩЕРЯ МУ ИВАНА.

Сивият кардинал в Белия дом е КЪШНЪР , а тъста е палячото който прави това което дъщеря му Ивана поиска.

Ако САЩ наистина искат да се освободят от това което КЪШНАР и тези които стоят зад него налагат като СВЕТОВНА политика водеща до разпад на АМЕРИКА , трябва да се разделят с тази семейна тройка.

Този месец ще е решаващият не само за САЩ , но и за целият свят, който би бил по добър БЕЗ ТРЪМП , БЕЗ КЪШНЪР И БЕЗ ИВАНА.

АКО ТОВА НЕ СЕ СЛУЧИ, РИСКА СВЕТЪТ ДА БЪДЕ ВКАРАН ОТ ДЕПРЕСИЯ В СВЕТОВНА ВОЙНА Е ТОЛКОВА БЛИЗЪК, ЧЕ САМО АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ ГО ВИЖДАТ.

ЩЕ ГО ДОПУСНАТ ЛИ?!!
Предполагам, че разума ще надделее.

КРАЙНО ВРЕМЕ Е СВЕТЪТ ДА СИ ОТДЪХНЕ ОТ ПОВЕДЕНИЕТО НА НЯКАКВИ ЛУДИ ФАНАТИЦИ, КОИТО СА ГОТОВИ ДА СЪСИПЯТ НЕ САМО АМЕРИКА , НО И СВЕТА.
5
 
2
 
1
преди 5 месеца
На фонът на мартенските спадове това не е нищо, дори след мрачните думи на Доналд, още пазарът е доста над дъната от 23-ий. Очевидно паниката (засега) вече я няма. Пазарът, както и предвиждах, просто се люля около едни нива.