Оптимизмът на Wall Street донесе на Dow ръст от над 700 пункта

За доброто настроение допринесоха съобщения за добри резултати от медикамент срещу коронавирус, както и намерението на Вашингтон скоро да отвори икономиката

Оптимизмът на Wall Street донесе на Dow ръст от над 700 пункта

Снимка: Bloomberg

Коментари
1
 
2
 
5
be_google до: kane
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Пълен абсурд.....ма ТОЙ ПАЗАРА така каза.....ма кви перспективи има там....той тва най-яката демокрация.....ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ДАЛЕЧЕ ОТ РЕАЛНОСТТА! Но това тотална олигархия и финансова мафия и държавен финансов тероризъм.
0
 
3
 
4
Solar Power до: kane
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
И още няколко съвета... може да си купиш малко злато, но имай в предвид, че по трудно се продава после и не ти носи дивиденти. Може да си купиш и малко имоти например ниви :) Но ако мислиш да се регнеш на делта сток и да играеш с метатрейдър глупостите ще се прецакаш .... гаранция :)
1
 
4
 
3
Solar Power до: kane
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Така е не си ги схванал борсите ! Основно правило при инвестиция там е да можеш да чакаш ! Да понякога и 20 години или повече. На борсите инвестирай пари от които нямаш нужда. Купувай акции които носят дивиденти и такива които им се качва цената. Никога не продавай. Кумулативното натрупване ще ти умножава капитала непрекъснато. Подбери акциите от топ 100 може и да включиш няколко рискови. Планирай нови покупки така,че когато стигнеш 60 години да имаш 40 преоцента акции и 60 процента фондове. Може част от 40-те процента акции да вкараш и облигации. Ако искаш да се чувстваш ,че "играеш" на борсата тоест освен да купуваш и да продаваш то направи го на някоя крипто борса. Например etherium vs etherium classic. Не се занимавай да предвидиш и да биеш Уолстрийт като купуваш и продаваш .... ще загубиш 100%. Нямаш информацията , нямаш и знанията :) Играй само пасивно както го обясних. Рисково на криптото.
1
 
4
 
2
Hahoto до: kane
преди 5 месеца
Този оптимизъм е като оптимизма на скачащия през прозореца. Повишава се като да качи няколко стъпала, за да се засили по-добре, преди да скочи! ;)
3
 
2
 
1
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Айде и парите от стимула отидоха на борсата(около $3000) средно на семейство
При понижава се драстично п/е - акциите в момента са по скъпи от преди кризата!
При 25% спад на БВП в 2нд тримесечие борсата регистрира 30% ръст за 3 седмици!?
При 20 милиона безработни ( засега) и 17%(май беше) спад на продажбите. При падащи цени на имотите, суровините и викс на около 40, при милиони болни и стотици хиляди мъртви( само за два месеца).... И това не е краят!

След десетки (почти)години на борсите се оказва, че нищо не разбирам от тях