Опасенията заради Snap изпратиха S&P 500 на червено

Индексът на сините чипове Dow Jones Industrial Average обаче успя да се пребори и да завърши с ръст сесията, прибавяйки 0,2%

Опасенията заради Snap изпратиха S&P 500 на червено

Снимка: Bloomberg LP

Коментари
1
 
1
 
6
Императорът до: Императорът
преди 1 месец
Най-простото в подобна ситуация е: Русия да извърши плащането, а после да изпрати съответните платежни на кредиторите и да им каже просто: да си търсят парите от ТЕХНИТЕ бамки, които са ги откраднали.
1
 
1
 
5
Императорът до: юрист
преди 1 месец
Това, което пишеш няма нищо общо с темата, това първо. Второ - никой съд няма да признае подобен "дефолт", при който длъжникът има и парите и желанието да си плаща, но не му се позволява. Самите напъни за предизвикване на фалшив технически дефолт, показват само пълното безсилие на САЩ и техните жалки пoдлoги. Колкото повече рият, толкова повече ще се зариват в собствените си анaлни отпадъци. Вече никоя свободна страна няма да им повери парите си.
0
 
2
 
4
khao до: Gocho
преди 1 месец
руските планове ли визираш... ошамарят до покрак Киев, и утре заявяваме... еми то не ни е цел!
2
 
3
 
3
Gocho до: юрист
преди 1 месец
Ти започна като тия от апостолите на седмия ден Те като отмине обявената от тях дата за края на света и веднага почват изчисления и обявяват нова
3
 
2
 
2
преди 1 месец
БТА САЩ няма да продължат действието на лиценза, позволяващ на Русия да извършва плащания по държавния си дълг ВАШИНГТОН, 24.05.2022 23:17 | ОБНОВЕНА 25.05.2022 00:04 (БТА)САЩ няма да продължат действието на генералния лиценз, който изтича в сряда и позволява на Русия да извършва плащания към държателите на руски държавни ценни книжа в САЩ, съобщиха световните агенции.Това би могло да доближи Русия до обявяването на дефолт по външния дълг в резултат на натиска на Вашингтон след руската инвазия в Украйна, коментира Ройтерс.Американското министерство на финансите обяви на страницата си в интернет във вторник, че няма да удължи лиценза, който изтича в полунощ (в 7 ч. утре сутрин българско време). Досега лицензът позволяваше на Москва да извършва плащания по дълга си и да избегне дефолт.Русия има да извърши почти 2 млрд. долара плащания по държавните си ценни книжа до края на годината.В петък Москва извърши предсрочни плащания по две свои дългови емисии едната деноминирана в евро, а другата в долари една седмица преди падежа.Следващите плащания, които Русия трябва да направи по външния си дълг, са с падеж на 23 юни, съобщава Асошиейтед прес. Както и останалите руски държавни ценни книжа, и тези имат гратисен период от 30 дни, което означава, че Русия ще обяви дефолт в края на юли, освен при слабо вероятния вариант войната в Украйна да завърши по-рано. Така, че- очакваме дефолт на русия, а блу чип ще се кротнат и ще тръгнат нагоре.
2
 
4
 
1
преди 1 месец
Боклучавите щатски балони продължават да се сриват !!!