Гайтнър предупреди Конгреса, че САЩ ще достигнат тавана на дълга на 31 декември

Извънредни мерки могат да осигурят буфер от около 200 млрд. долара срещу фалит на САЩ, но заради надвисналата "фискална пропаст" ефектът от тях остава неясен

Още по темата
Коментари
0
 
3
 
6
deant до: albobo76
преди 7 години
Няма профилна снимка
И да го вдигнат пак ще отиде по дяволите.
0
 
1
 
5
преди 7 години
Няма профилна снимка
Много важно. Те този таван го вдигат всяка година, че и по 2 пъти на година и ще продължат да го правят иначе всичко ще отиде по дяволите.
0
 
1
 
4
rmarkov до: Kaoru
преди 7 години
Вие сте оптимист. Всички факти говорят обратното, т.е. в плен са на 7-те смъртоносни невинни измами на икономическата политика (от линка в предишния ми коментар), а така също и останалия свят.
0
 
4
 
3
Kaoru до: rmarkov
преди 7 години
Няма профилна снимка
Американският политически и икономически елит разбира много добре какво прави, или поне тези, които диктуват парада. Работата е там, че в един момент може да им се окаже много изгодно да фалират, за да променят финансовата, икономическата и дори политическака архитектура на света, за да могат да си гарантират лидерство, тъй като е въпрос на много кратко време в стратегически аспект индустриализираните държави да ги задминат.
0
 
6
 
2
преди 7 години
Американският политически и икономически елит не разбира как работи собствента им монетарна система.

http://bulgaria-mmt.blogspot.com/2012/12/1.html
3
 
6
 
1
преди 7 години
Няма профилна снимка
Странно, защо всички си заравят главите в пясъка и се правят, че нищо не забелязват? А за всички е ясно, че частните банкери от Фед генерират най-много дълг. Изглежда няма никакъв начин поне временно да им сложат усмирителни ризи и да ги спрат. За няколко месеца поне, докато се поуталожат нещата. Но явно Фед са заробили Америка окончателно и се чува само тяхната дума. Жалко за наистина прекрасната страна, която буквално е друг свят, особено Калифорния, а и други щати.
САЩ дължат на ФЕД вече над 7 трилиона долара! И всеки месец този дълг неумолимо се увеличава.