Джо Байдън избра чернокожа жена за кандидат-вицепрезидент

Изборът на Камала Харис е стратегическо решение, което задържа бившия вицепрезидент в рамките на по-умереното крило на демократите

Джо Байдън избра чернокожа жена за кандидат-вицепрезидент

Снимка: Ryan Collerd/Bloomberg

Още по темата
ЕС залага на Джо Байдън в данъчните преговори със САЩ
30.07.2020
Байдън: Доналд Тръмп е първият президент расист
23.07.2020
Джо Байдън в търсене на новия икономически център
19.07.2020
Коментари
   1| 2    
0
 
3
 
14
serafima до: ing5rov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Абсолютно съм съгласна с тебе. Дори понознайвам нещо за Меркел, а другото за нея е видно (и в Брюксел сред администрацията). Но не разбирам в какъв смисъл свързваш писаното от мене с досиетата. То е ясно. Питам се обаче Бърни Ръбъл например какво досие би имал и би ли се отнесъл някой серизно към него. Също знаем как се унищожават досиета и вече се губи нишката, че си бил например Буда, агент Иван, Николай, Сава и т.н.Цялата ни пасмина са такива, затова я докарахме и дотук.
Оставка на Борисов, каскета, Кошлуков, Томислав Дончев, ледената буца сачева и т.н. Толкова са незначителни, случайни и вредни обаче!
Имам усещане, че ще се случи нещо добро на България. Амин!
0
 
5
 
13
ing5rov до: serafima
преди 1 месец
свестните хора нямат досиета ... всичките марионетки дето се поставят , са с досиета ... колкото по-дебело , толкоз по-добре ... та не се чуди , така е и по света , Меркел да не мислиш че е стока ...
2
 
4
 
12
serafima до: doba
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Това се отнася и до България. От всички възможни политици и не само точно БОРИСОВ ли олицетворява интелигентността, начетеността, честността на нацията ни? И каскета на справедливото правосъдие???!!! Постепенно такива като тях обърнаха схемата и във властта днес са АБСОЛЮТНИ некадърници и недоразумения, само ще спомена: КаракОчанов, Барни Ръбъл, ледената буца сачева, ангелкова си отиде, но наследничката й и любимката ва винкела далавери е готова да служи на всяко правителство, независимо кое и какво.
2
 
4
 
11
serafima до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Не си съвсем логичен. Сегашният избор трябва да работи в загуба на Тръмп. Тоест не е продължение, а противопоставяне. А изборът на Обама не беше успешен, което значи, че да си черен, не значи непременно успешен. Джо Байдън е още по-слаба ракия и щабът му се опитва да направи невъзможното.
1
 
6
 
10
преди 1 месец
сметай ако тоя земе изборите що ни чака бате, 16йс полов нeгъpски рептил за Вицепрезидент е само началото .... и после кат се почне бежанци на корем, Истанбулски Конвеции, TTIP, война с Бензиностанцията, права и слободи за брикeтитe мaйkaт си ebaло ....
0
 
6
 
9
khao до: doba
преди 1 месец
Няма профилна снимка
аз вече почвам да мисля че във всяка държава управлява някво задлулисие... и то ни предлага иидиоти за да нямаме реален избор и случайно да не дойде някой читав който да ги измете :)
1
 
6
 
8
преди 1 месец
Боже, Боже.
Не мога да повярвам, че в цяла хАмерика не могат да намерят наколко свестни кандидати. От години е така - вземи единия, удари другия. Излагация пред целия Свят...
0
 
4
 
7
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Очаквано, оше като избраха Дони ви казах че работата отива към крайности.
от сега на сетне, като ида в америка ще се представям като черникож от източноевропейски произход :))
... и ако някой ми каже обратноти, ше го съдя за расизъм! :)))
0
 
8
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
можеше да се постараят още малко с полит-коректния избор : тъмнокожа лecбийka ми се струва , че е съвършената кандидатура.
0
 
8
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Когато вместо качествата ти, са изброили физически белези, значи най-вероятно не си подходящ за тая позиция.
   1| 2