„Убиецът на Tesla“ е първият концерн, който внедрява иновативен чип на Nvidiа

Xpeng Motors залага на изкуствения интелект в своя нов електрически седан P7, докато разработва модел с по-високо ниво на автономност

„Убиецът на Tesla“ е първият концерн, който внедрява иновативен чип на Nvidiа

Снимка: Qilai Shen/Bloomberg

Още по темата
Коментари
0
 
2
 
6
преди 1 година
Пишете: "В миналото най-новите технологии винаги са били възприемани първо от европейските автомобилни производители. Сега тези авангардни технологии се въвеждат първо в Китай." пък NVIDIA нещо друго съобщава:"Mercedes-Benz and NVIDIA to Build Software-Defined Computing Architecture for Automated Driving Across Future Fleet"
4
 
1
 
5
преди 1 година
Няма профилна снимка
"Убиецът на Тесла"... колко убийци досега умряха....колко закани, колко нещо и накрая пак капо
5
 
3
 
4
дядя Вова до: zelka007
преди 1 година
Мда ве, и за копаене на крипто мъгла в Балкана!
1
 
5
 
3
zelka007 до: дядя Вова
преди 1 година
ех дядя вова , nvidia се занимават с няколко специализирани ниши , като само една от тях са графични процесори с приложение в игрите ... :))) ... кат не го пише в листчето с базови опорки и куцат нешата ... произвеждат чипове за професионална графична визуализация (имам 2 техни графични карти нема ти казвам аутокада как фърчи на тях) , за центрове за данни , с техни чипове се правят суперкомпютри - в топ 500 на суперкомпютрите има сериозно присъствие , имат специализирано звено за паралелна обработка на информация , а отскоро и за автономното шофиране . твърде възможно , суперкомпютъра който ще бъде изграден в София и днес започна строителството на сградата , да бъде с чипове на nvidia . все пак се целим в топ 50 , ако не и в топ 10 , на света ... :)))
3
 
3
 
2
преди 1 година
по пътищата де
3
 
2
 
1
преди 1 година
Предостатъчен ми е на мен гейминг-а по питищата, че да искам още!На къде е тръгнал тоя свят??!?!?