Skoda: Предпочитаме в новия ни завод да асемблираме SUV-ове

Според изпълнителния директор на чешката компания Бернхард Майер тези модели са по-подходящи за двете оставащи в надпреварата за завода страни

Skoda: Предпочитаме в новия ни завод да асемблираме SUV-ове

Завод на Skoda automobiles в Русия. Снимка: Ройтерс

Още по темата
Експерт: Инвестицията на Deutsche Bahn е свързана с намеренията на Volkswagen
28.05.2019
Шефът на Volkswagen: Сондирахме възможните места, започваме преговори за завода
14.05.2019
Коментари
   1| 2    
3
 
28
 
11
Sokratus до: RSG
преди 1 година
От както Султана е на власт, Турция не е много добро място за инвестиции!
А Истанбул е на 200км от границата!
Имаме огромен шанс, а и ББ силно го желае! Което е добър знак!
;)
2
 
20
 
10
khao до: Sakamano
преди 1 година
Няма профилна снимка
Под "асемблиране" се разбира монтаж на предварително изготвени модули.
Което в превод на български си е баш сглобяване ... :):) и същото като асемблиране.
5
 
16
 
9
Sakamano до: Iblis
преди 1 година
Най-близката българска дума е "сглобяване", но тя няма съвсем същото значение. Под "асемблиране" се разбира монтаж на предварително изготвени модули. Чуждиците са полезни в случайте когато опростяват речта.
4
 
17
 
8
преди 1 година
Г-н Попов, няма ли на български език дума, която да напишете вместо "асемблиране" ?
2
 
37
 
7
zelka007 до: RSG
преди 1 година
Няма профилна снимка
що да се изненадаш чак толкова :))) ... я виж това :

- 20. май. - Германската компания за производство на компоненти за автомобилната индустрия „Костал“ откри 13 000 кв. м. нови производствени площи в завода си в Пазарджик. С разширението на производството заявката на компанията е до края на годината да назначи 1 000 нови служители.

- 15. май. - Германската компания VOSS Automotive, която нае завода на Great Wall в с. Баховица край Ловеч, инсталира първите машини за производство на автомобилни части, съобщават от компанията.

- 13. май. - Германският производител на автомобилни заключващи системи WITTE Automotive откри нова производствена база към съществуващия си завод в Русе. Производството е високотехнологично, като компанията инвестира над 20 млн. лв. и планира да прибави допълнителни 550 работни места към съществуващите вече 1200.

- 13. май. - Компанията за производство на каучукови и пластмасови изделия „Теклас България” откри четвъртия корпус на завода си в Кърджали. Новата инвестиция включва завод с разгъната застроена площ от 20 000 кв.м., научно-изследователски център, както и зона за отдих. Компанията е открила общо 2500 работни места в България.

08. април. - Германската компания „МД Електроник“, която получи сертификат за инвестиция клас А, започна да строи предприятието си във Враца.

- 30. януари. - „Сенсата Технолоджис“ - световен доставчик на сензори, електрическа защита, контролери и решения за управление на захранването, ще строи нова производствена сграда и складова площ в Ботевград. Новата сграда е с обща разгърната застроена площ от 4 300 кв.м. и е проектирана да предлага високо ниво на строителство и енергийна ефективност, съобщават от компанията. Инвестицията в строителството и производственото оборудване възлиза на 27 млн. щатски долара. С новото производствено разширение “Сенсата Технолоджис” планира откриване на 300 нови работни места в Ботевград.

...

още мога да изброявам , ама не виждам смисъл :))) ... аз и преди съм писал , те (завода с поточна линия за автомобили) никога не идват сами :))) ...
0
 
3
 
6
zelka007 до: RSG
преди 1 година
29
 
11
 
5
RSG
преди 1 година
Няма профилна снимка
Турция са пазар на 80 млн души, аз лично много бих се изненадал ако изберът България.
5
 
35
 
4
zelka007 до: Ivel
преди 1 година
Няма профилна снимка
що ? не са безнадежно зле като фиатите и рената :))) ... едно приятелче купи 4 шкоди фабия преди 10-на години за таксита , почти без проблеми навъртяха по 7-800 хиляди преди да се разпаднат . са верно не са VW-та , пластмасата по купето е по калпава , интериора също , ама и не струват колкото VW ... :))) ... октавията е малко тесна , не е баш като пасата , аз лично предпочитам по-широко ... ама гледам доста ги купуват за служебни за средно ниво ... непретенциозни са , и ако си спазваш графика в еуратек за масло и ремъци , и не я караш зверски с газ до ламарината , изкарват доста ... малките не ги знам , не карам малки коли ... мани рекламите не ги гледай . карат ги , непретенциозни са , не са като пежата и VW , напълно нормална европейска кола :))) , сервиза им е добър ... не знам какво искаш ... :)))
32
 
10
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
Да не говорим за 5дераската им реклама, току що я излъчиха, "Шкода - симпли клева" По *** слоган и произнесен именно с такъв 5дераски глас, няма как да бъде измислено, трябва наистина някой много да се постарае да го напраи така.
27
 
17
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
На мен лично не ми харесват моделите на Шкода, равнодушен съм към тях, не ме трогват някък си. да оставаш в сянаката на някой може и да е начин да правиш бизнес, но никога няма да бъдеш себе си. Още повече като си спомня какви ръждиляци бяха и утрепки шкодите при Соца. Ама завода няка го напрвят в България, лошо няма, все някой някога трябва да се престраши да направи нещо подобно и у нас, безнадежно закъснели сме с това.
   1| 2