IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Nintendo и Universal Studios разкриха подробности за първия си тематичен парк

Той ще се намира в Осака и ще бъде готов до 2020 г.

10:53 | 12.12.16 г.
<p>
	<em>Снимка: Super Nintendo Wolrd Facebook page</em></p>

Снимка: Super Nintendo Wolrd Facebook page

Nintendo обяви още миналата година, че започва партньорство с филмовото студио Universal Studios, а оттогава досега потвърди, че двете ще правят заедно увеселителни паркове в Осака, Орландо и Холивуд, пише The Verge.

Сега компанията разкри повече подробности за първата от тези тематични атракции - паркът в Осака. Планът е Super Nintendo World да се срещне с Universal Studios в Япония.

Разработчикът на игри твърди, че паркът Super Nintendo World ще включва “атракции, базирани на голяма част от заглавията на Nintendo”.

Изображение, което компанията публикува в социалните мрежи, показва, че тя до голяма степен ще разчита на един от най-добре познатите си герои в целия свят - Супер Марио.

От гледна точка на времето и сроковете Nintendo обяви, че се планира мястото да отвори врати преди Олимпийските игри в Токио през 2020 г., което може да се окаже наистина много дълъг период на чакане за феновете.

Игрите, базирани на Super Mario, все още привличат вниманието на феновете. Миналата седмица книжата на Nintendo записаха ръст, след като компанията стартира рекламната кампания на новата си мобилна игра Super Mario Run и обяви, че тя може да бъде тествана безплатно в магазините на Apple. Това може да се случи преди премиерата на играта на 15 декември. 

Същевременно анализаторите и инвеститорите очакват да видят какво ще бъде представянето на Super Mario Run спрямо предишния голям хит на Nintendo - Pokemon Go, който също залагаше на добре познати герои. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:37 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още