IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На кои отбори е спонсор Betway - букмейкърът с интерес към България

Популярността на компанията се дължи не само на атрактивните предложения, които предлага на своите клиенти, но и благодарение на активните рекламни кампании

20:18 | 04.08.21 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Изображение:&nbsp;Betway&nbsp;</em></p>

Изображение: Betway 

Малтийската компания Betway от дълги години оперира на хазартния пазар, като се превърна в един от най-надеждните и предпочитани букмейкъри сред играчите. Популярността на компанията се дължи не само на атрактивните предложения, които предлага на своите клиенти, но и благодарение на активните рекламни кампании, които провежда.

Къде откриваме Betway в ежедневието си?

В случай, че името на компанията изплува в съзнанието ви, но не може да се сетите от къде ви е толкова познато, то това не е случайно. Дружеството е един от най-популярните спонсори на различни спортни събития, отбори и надпревари. В следващите редове ще обърнем внимание на най-големите мероприятия, в които може да срещнете логото на букмейкъра, а в случай, че искате да се запознаете по-подробно с предложенията на компанията относно видовете залози, може да посетите линка към ревюто на букмейкъра: Betway.

Футболни страсти с хазартен привкус

Ако сте почитатели на футбола, то няма как да сте привърженици на английската Висша лига – един от най-вълнуващите турнири, следен от многомилионна аудитория. Именно там се състезава отборът на Уест Хям Юнайтед, който е един от най-старите английски отбори. „Чуковете“, както са известни сред широката общественост, подписаха дългосрочен договор с компанията Betway още през 2015-та година, а партньорството им продължава и до ден днешен.

Букмейкърът е един от най-често срещаните спонсори, които личат на представителните екипи на футболните отбори. Английските Тотнъм, Брайтън, Лестър, както и испанските Бетис, Алавес и Селта са само част от титулуваните клубове, които носят с гордост логото на компанията. Към тях се присъединяват и германските колоси Щутгарт, Херта Берлин и Вердер Бремен, които от години работят съвместно с букмейкъра.

Кои други спортове подкрепя компанията?

Независимо, че футболът е най-популярният европейски спорт, букмейкърът инвестира и в други партньорства, включително и в такива, свързани с популярни спортове зад Океана. За пример можем да дадем Националната баскетболна асоциация, където едни от най-популярните отбори като Голдън Стейт Уориърс, Кливланд Кавалиърс и Чикаго Булс също обявиха партньорство с хазартния магнат.

Разглеждайки портфолиото на компанията, определено прави впечатление големият набор от спортни събития, на които тя е официален партньор. Стартирайки с класически английски дисциплини като дартс и крикет, през последните години букмейкърът се завърна активно и в тенис надпреварите, а едно от най-впечатляващите партньорства, с които може да се похвали, е това с един от най-успешните eSports отбори, а именно Ninjas in Pyjamas. Това партньорство датира още от 2016 година. Интересът на компанията към електронните спортове се затвърди още повече две години по-късно, когато компанията подписа договор с eSports отбора на френския гигант ПСЖ, а през март месец тази година двете компании удължиха партньорството помежду си за още един сезон.

Интересът, който компанията декларира към българския пазар, определено може да ни радва, тъй като до този момент букмейкърът не разполага с лиценз, чрез който да може да оперира на наша територия. В момента, в който това се случи, феновете на бетинг платформите могат да очакват вълнуващи хазартни предложения, а защо не и официално партньорство между компанията и някои от най-известните български клубове.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:23 | 10.05.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Style виж още

Коментари

Финанси виж още