IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

guts&brainsDDB за пореден път е рекламна агенция на годината

Агенцията стана и най-награждаваната в историята на ФАРА

11:06 | 11.06.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: ФАРА</em></p>

Снимка: ФАРА

София, 10 юни 2019 г. - За втора поредна година творческата агенция guts&brainsDDB, част от DDB Group, печели престижното отличие "Агенция на годината" на най-големия рекламен фестивал в България - ФАРА. С победата си по време на юбилейното 20-о издание на творческия конкурс тя се превърна в най-награждаваната рекламна агенция в историята му, удостоена общо шест пъти с престижната титла.

“Поредното признание за guts&brainsDDB е резултат от безкрайно много усилия, постоянна работа и силното ни желание да надхвърляме  себе си. Най-трудно е да пазиш високо ниво в предлагането на иновативни творчески решения година след година. Това ни прави различни от всички останали в бранша и затова имаме много дългогодишни клиенти, които пряко получават резултатите от нашата добра работа в продажби и т.н.”, коментира Ангелос Парасхакис, главен изпълнителен директор на DDB Group. 

Тази година в оспорваната надпревара на творческия фестивал участваха 32 агенции. guts&brainsDDB получи отново титлата "Агенция на годината" след присъждането на една златна, пет сребърни и шест бронзови награди от общо 51 самостоятелни заявки и още три в партньорство с Tribal Worldwide Sofia, чaст от DDB Group. Допълнително агенцията получи 20 номинации в отделните категории на конкурса.

Повече от 25 години guts&brainsDDB предоставя пълно стратегическо и творческо обслужване на международни марки и лидери на местния пазар като Теленор България, КБС Груп България (ОББ, ДЗИ, Интерлийз), McDonalds, Каменица, Лидл България, водка Абсолют, Груп СЕБ България (Krups, Rowenta, Tefal) и др.

За това време в компанията са работили няколко поколения рекламисти, чиято работа вече излиза извън границите на България. През 2017 г. guts&brainsDDB стана творчески хъб за агенциите от 23 държави в региона, част от DDB Group, и по този начин се превърна в двигател на маркетинговите стратегии на групата. Реализира проекти за клиенти извън България като Теленор Унгария, Trading 212 и Shedd за пазари в Централна и Източна Европа, Унгария, Германия, Франция, Англия, Дубай и др. Агенцията е отличена многократно в престижни местни и международни конкурси и фестивали.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:04 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още