IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Draycott - луксозният еко хотел

В сърцето на Лондон се крие красив хотел, който мисли за природата

10:11 | 21.01.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;http://www.draycotthotel.com/</em></p>

Снимка: http://www.draycotthotel.com/

Наскоро Draycott - петзвезден луксозен хотел, който се намира в Лондон, увеличи усилията си да се превърне в най-екологичния бутиков хотел в британската столица. Сред инициативите на Draycott, който съчетава елегантността и чара на британската столица, подчертани от невероятната локация на сградата, е „Keen To Be Green” - програма, която предлага на гостите чудесна възможност да се включат в обиколка на града с ограничено отделяне на въглероден двуокис. 

Инициативата на собствениците включва специално избрани маршрути за разходка, каране на колело или използването на градски транспорт. Освен това хотелът предлага зелени екскурзии или обиколки без гид, при които на участниците се раздават карти с маршрут за разходка или такъв за каране на велосипед.

Иначе в хотела има 35 апартамента, а повечето от тях разполагат със собствена камина и изглед към красива градина. Във всяка стая в Draycott има специални кофи за рециклиране, които се сливат с обстановката и са едва забележими. В съответствие с програмата хотелът е преминал изцяло на рециклирана хартия и е намалил употребата ѝ с повече от 30%.

Благодарение на усилията си Draycott получи златен медал по програмата „Зелен туризъм“ в Лондон като пример за добри екологични практики, прилагани през цялото време, съобщава Trend Luxury. 

Освен това хотелът се сдоби с награда за „Хотел на годината“ и „Еко хотел на годината“, благодарение на това, че търси екологични решения.

В допълнение към това той може да се похвали с учтив персонал. В 16 ч. на гостите се предлагат безплатен чай и домашно приготвени бисквитки, в 18 ч. - шампанско, а в 21:30 ч. се сервира горещ шоколад в Салона за гости. Посетителите могат да се поглезят и с традиционни английски сладкиши. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:27 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още