IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Bulgari и Mariott откриват луксозен хотел в Лондон

Брандът се надява да привлече по-заможните гости на Олимпийските игри

11:15 | 12.01.12 г. 2
<p>
	Хотелът ще отвори врати през април. <em>Снимка: <a href="http://www.christiesrealestate.com" target="_blank"><strong>christiesrealestate.com</strong></a></em></p>

Хотелът ще отвори врати през април. Снимка: christiesrealestate.com

Миналата година марката Bulgari претърпя сериозни промени, след като премина под шапката на гиганта в лукс индустрията LMVH, пише онлайн изданието Born Rich.

Въпреки това обаче Bulgari продължава да действа с размах дори в други сфери на бизнеса. Първият луксозен хотел на марката, изграден в сътрудничество с Mariott Group, предстои да отвори врати в Лондон през април.

С приближаването на Олимпийските игри в британската столица през тази година хотелът планира да привлече по-заможните фенове на спорта, които ще са в града по време на спортното събитие.

Първият новопостроен хотел в Лондон за последните 40 години трябва да бъде открит през април 2012 г. Освен 85-те луксозни апартаменти за гости сградата предлага и редица възможности за закупуване на жилища, като например ултралуксозния апартамент на последния етаж, който се простира върху площ от 860 кв. м.

Хотелът разполага и с италиански ресторант с 80 места, бар, зала за танци, библиотека, пушалня, зала за прожекции с 47 места, плувен басейн и спа център с 12 зали за екзотични процедури.

Според изпълнителния директор на Bulgari Франческо Трапани при изграждането на хотела са използвани някои от най-редките строителни материали, включително разновидности на италиански мрамор, селекция от рядка дървесина и екзотични тапицирани италиански мебели.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:18 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 0 rate down comment 0
Boicho Popov
преди 12 години
Факт, но този в Лондон ще е първият, изграден в сътрудничество с Mariott Group
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 0 rate down comment 0
mpavlov
преди 12 години
Не пишете глупости! Булгари имат два хотела, които работят от няколко години. Един в Милано и един в Бали.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още