Въпреки получените държавни помощи Мъск вече не е фен на стимулите

Според милиардера това няма да е в най-добрия интерес на хората

Въпреки получените държавни помощи Мъск вече не е фен на стимулите

Снимка: Bloomberg L.P.

Още по темата
Tesla изпрати четвърто поредно тримесечие на печалба
23.07.2020
Ралито на Tesla може да направи Мъск с над 2 млрд. долара по-богат
22.07.2020
Книжата на Tesla отчитат нов исторически връх в стойността
13.07.2020
Коментари
3
 
4
 
4
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Мъск вече е ясен на всички - капиталист с работниците си със социлаист бизнеси изцяло крепени на държавни субсидии. И е такъв за да може за него да има/остават повече в опции в кухи акции, които съм сигурен че продава/кешира на любителите на лалета лулички
2
 
5
 
3
Dr. Vatnikov до: scott
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Отиди на преглед, имаш крещяща нужда от психиатър.
3
 
4
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Иронично/хипокритско имайки предвид ефекта от различните мерки за подпомагане на покупките на електромобили в Щатите, от които към момента Тесла може би е най-големият бенефициер. Така де, от устатата на крони-капиталист като Мъск е забавно...
6
 
3
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Мръснотно *** си е мислило, че Обама щи направи като Рейгън? Стимули за наште хора, тотален грабеж на останалия свет чрез моркова и тоятага. НАКРАЯ ИМАМЕ: НАШИТЕ ХОРА:ИЗВЕСТНИ,ВЛИЯТЕЛНИ БОГАТИ!
А всъщност обама направи като ваймарската републик. МОМЕНТАЛЕН ГРАБЕЖ ОТ СПЕСТИТЕЛИТЕ, ИЗКРИВЯВАНЕ НА БАНКОВАТА ТЕОРИЯ И ПРАКТИКА И НАКРАЯ ИМАМЕ: ОБЕЗЦЕНЕНИ ПАРИ, НАШИТЕ ХОРА ИЗКАРВАТ КЕШ И ОТ УШИТЕ, ОБАЧЕ ОСТАНАЛИЯ СВЕТ ВИКА - И КВО ОТ ТВА? Вие сте луди крадци. не богати, справедливи, извесни и пример за подражание.
МЪСК, *** ТАКЪВ, УБИ ТОЛКОВА МНОГО ФИРМИ, ХОРА И ИДЕИ! Сега ше плащаш..........освен ако не си георги марков от СДС! ДС!