IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Viber: Услугата ни е и остава безплатна

Компанията обяви, че част от потребителите са получили спам съобщение, че услугата вече ще се таксува

12:46 | 15.01.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Viber: Услугата ни е и остава безплатна

Услугата за чат и разговори е безплатно и ще остане такова, обяви компанията. Причината за уточнението е изпратено вчера спам съобщение до потребителите на услугата, в което се посочва, че от 17 януари Viber започва да таксува услугите си.

Същевременно то е подканило получателите да разпространят информацията до своите контакти, като това е условието да продължат да ползват Viber безплатно. Ходът пък би ги обозначил като активни потребители.

“Viber следващата събота сутринта става платен. Ако имате поне 10 контакти, изпратете им това съобщение. Така ние ще видим, че сте активен потребител. Вашето лого ще стане синьо и ще остане безплатно. Viber ще струва 0,01 евро за съобщение. Изпратете съобщението на 10 контакта. Ако не направите това, Viber ще активира брояча“, гласи самото съобщение.

От Viber обявиха, че информация е невярна и не е дошла от самата компания.

„Viber позволява на всички хора по света да си комуникират безплатно. Съобщенията, обажданията, играенето на игри и споделянето на съдържание чрез Viber с приятели и семейство е неограничено в целия свят“, посочват от компанията.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:15 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още