IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В София отвори Apple Shop

Ексклузивни оферти през първите 3 дена на откриването за ценителите на марката

08:40 | 11.09.20 г.
Автор - снимка
Създател
В София отвори Apple Shop

От днес всички почитатели на Apple вече имат специално място, където да се запознаят и да тестват най-актуалните продукти на марката, да ги консултира специално обучен екип и да използват оторизиран сервиз.

Apple Shop се намира в шоурума на онлайн ритейлъра eMAG в столичния мол Сердика Център, ниво -1, и е готов да посреща клиенти всеки ден от 10 до 21 ч. През първите три дни на откриването – от 11.09 до 13.09 включително, от Apple са подготвили атрактивна селекция от техни хитови продукти, които ще се предлагат на специални шоурум цени. Количествата са ограничени и съответно по-предвидливите ранни посетители ще имат по-голям шанс да закупят любимите си Apple продукти на ексклузивните цени.

Новото търговско пространство Apple Shop отговаря на нарастващото търсене на продукти и услуги на Apple и предоставя пълноценно преживяване на клиентите, които отдавна използват техните устройства, както и на тези, които тепърва откриват многобройните им технологични и иновативни предимства.

Ето и кои са най-интересните предложения за откриването на Apple Shop в eMAG шоурум в Сердика Център:

Лаптопът Apple MacBook Air 13, 13“ – тънък, лек, мощен, готов за всякакви задачи. Той е оборудван с Intel Core i5 и i7 процесори, 8GB оперативна памет и ултрабърз 128GB SSD диск. От криейтив проекти през ретуширане на снимки до сърфиране в нета — всичко е супер бързо. И цялата тази мощ е затворена в невероятно тънък 0,68-инчов корпус с тегло едва 1,08 кг. Удобен за работа и безкрайно елегантен като дизайн, Apple MacBook Air 13 издържа до 12 часа без кабели и зареждане. Дисплеят му е с дебелина само 4.86 мм, но благодарение на изумителната резолюция от 1440х900 пиксела оставате с впечатлението, че гледате по-голям екран. FaceTime разговорите също се качват на съвсем друго ниво с 720P камерата, а двойните микрофони редуцират фоновия шум. Заедно с всичко това идват 2 USB 3.0 порта, Thunderbolt порт, WiFi и Bluetooth.

Лаптопът Apple MacBook Air 13 ще се предлага на шоурум цена от 1499,99 лв. за първите 3 дена от откриването на Apple Shop; количествата са ограничени.

Apple Apple
 Смартфонът Apple iPhone 11 идва с мощен процесор, позволяващ на потребителите да обработват 4К видео в реално време, да създават музика, както и да играят най-новите игри. Всичко това е комбинирано в корпус с премиум изработка с голям 6,1-инчов дисплей. Забележителното при модела е оптиката – с три сензора с 12MP резолюция, които съвместно могат да снимат стандартни, телефото и ултрашироки снимки. Освен това камерата дава отлични резултати при ниска осветеност, с яркост и яснота дори за много тъмни сцени. Устройството издържа повече от ден при интензивна употреба и е водоустойчиво до 2 метра дълбочина за до 30 минути.

iPhone 11, уникалният лилав модел с 64 GB свободно място, ще се предлага с ексклузивно шоурум намаление от 10% на препоръчителна цена 1393,19 лв. за първите 3 дена от откриването на Apple Shop, като количествата са ограничени.

Apple Apple

Apple iPad 10.2” е достатъчно мощен, за да се справя с всичко, което прави и един компютър, но същевременно позволява гъвкавост на употребата, съобразена с начина на живот на потребителите. Екранът е с отлична разделителност благодарение на иновативната Retina дисплей технология, а A10 Fusion чипът дава възможност за максимална производителност. Устройството предлага авангардни функции за сигурност като Face ID или Touch ID и има до 10 часа живот на батерията, достатъчно за целия ден. Поддържа връзка в движение с бърз Wi Fi и LTE до Gigabit class.2, както и 1-во поколение Apple Pencil и Smart Keyboard.

iPad 10.2 ще се предлага на шоурум цена от 529,99 лв. за първите 3 дена от откриването на Apple Shop; количествата са ограничени.

Apple Apple
 Със смарт часовника Apple Watch 3 стигаме по-далеч с тренировките и грижата за здравето отвсякога. Той показва как се движим през деня, засича различни тренировки и отчита сърдечния ритъм и изгорените калории, а разнообразни приложения ни подкрепят и мотивират в изграждането на здравословни навици. Часовникът е оборудван с GPS и барометър, като с него няма да пропуснем нито едно важно обаждане или съобщение. С Apple Watch 3 любимият плейлист или подкаст също са винаги с нас.

Apple Watch 3 ще се предлага на шоурум цена от 369,99 лв. за първите 3 дена от откриването на Apple Shop; количествата са ограничени.


Apple AirPods 2 са втората генерация безжични слушалки на Apple, като в тях отличният звук се съчетава с технологична иновативност. Сред най-удобните функции е безжично зареждане в кутийката за съхранение, която има LED диод, показващ статуса на батерията. Тя осигурява 20 часа работа на слушалките освен 5-те часа заряд в самите тях, тоест цяло денонощие свобода за употреба. Новият процесор H1 позволява светкавично превключване на свръзката към различни Apple устройства и ултрабърза реакция на гласовите запитвания. Слушалките имат един от най-мощните басове на пазара за звук без компромиси.

Apple Airpods 2 ще се предлагат на шоурум цена от 199,99 лв. за първите 3 дена от откриването на Apple Shop; количествата са ограничени.

iPhone iPhone
iPhone 7 си извоюва статута на класически модел на Apple, и то на достъпна цена. Смартфонът има ярък 4,7-инчов дисплей с 1334х750 резолюция, стерео говорители и 12-мегапикселова камера. Идва в комплект с преходник, за да може да използвате любимите си слушалки и е оборудван с бърз 64-битов процесор A10 Fusion, с 32GB свободно място за съхранение на снимки, видеа и музика. Батерията му издържа до 40 часа слушане на музика или 14 часа браузване в интернет.

Apple iPhone 7, 32GB ще се предлага на шоурум цена от 529,99 лв. за първите 3 дена от откриването на Apple Shop; количествата са ограничени.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:47 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още