IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приложение за смартфони ще търси барове, които предават мачове от Евро 2012

Апликацията на пивоварната Carlsberg ще предоставя безплатен достъп до екслузивни новини и видео по време на Европейското първенство по футбол в Полша и Украйна

18:26 | 29.02.12 г.
Автор - снимка
Създател
Приложение за смартфони ще търси барове, които предават мачове от Евро 2012

Точно 100 дни преди началото на Евро 2012 пивоварната компания Carlsberg представи приложение за смартфони, таблети и телевизори, което ще дава на феновете безплатен достъп до ексклузивно съдържание, новини, резултати, коментари, статистика и видео от футболното събитие на годината.

Приложението е на различни езици и може да се сваля свободно от Android и iTunes магазините под името UEFA EURO 2012™ app by Carlsberg. То е създадено в партньорство с един от лидерите в разработката на спортни приложения на пазара – Motain.

Едно от предимствата на приложението е, че ще зарадва феновете на бирата и футбола и със специален гид за баровете, в които могат да се гледат мачовете и се предлага добре изстуден Carlsberg. Апликацията ще дава възможност на запалянковците и да гласуват в реално време за най-добрия играч в отделните мачове на първенството. Освен това през нея те ще могат да се включат в игрите на компанията във Facebook и да спечелят като награда билети за първенството.

100 дни преди началото на първенството от компанията обявиха, че, за да направят Евро 2012 достъпно преживяване за по-широк кръг от фенове, ще отворят 5 къмпинг зони в Полша. Те ще бъдат разположени в Гданск, Варшава, Краков, Вроцлав и Познан. Футболните мини градове ще бъдат изградени на база опита от големи музикални фестивали със специални барове и различни клубни забавления.

Те ще предлагат от една страна настаняване на разумна цена, а от друга - незабравимо преживяване и общуване между феновете от различни националности.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:00 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още