IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как иновация от Русе преобрази мотоциклета

Изобретението на Силвен Асалит бе показано за първи път на French Tech @Sofia

13:04 | 21.05.18 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Как иновация от Русе преобрази мотоциклета

Иновативна компания от Русе представи прототип на мотоциклет, който се преобразява дори и в движение – от стабилен в маневрен, за да отговаря на желанията на водача и условията на терена.

По време на традиционното и вече четвърто по ред издание на French Tech @Sofia беше представен уникалният мотоциклет, създаден в Русе от френския гражданин Силвен Асалит, чиято фирма "Прототипи и специални машини" е специализирана в механичното конструиране на нестандартни промишлени машини и други мотоциклетни или автомобилни прототипи.

В репортажа на Силвия Грозева за предаването UpDate на Bloomberg TV Bulgaria Асалит разказа за амбициите си да реализира иновативния мотоциклет, както и да търси спонсори.

„Машината е развита на базата на мотор Yamaha, но целта не беше да се тунингова мотоциклетът по мощностни показатели, а да се подобри неговата функционалност“, посочи Асалит.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:29 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още