IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ebay определя България като пазар с висок потенциал за развитие

Компанията добави страната в списъка с държави, присъединяващи се към новия ѝ регион

14:39 | 26.02.20 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Иля Кретов. <em>Снимка: eBay</em></p>

Иля Кретов. Снимка: eBay

България фигурира в списъка с 200 държави, присъединяващи се към новия регион „Глобални пазари с висок потенциал за развитие“ на платформата за онлайн продажби eBay, съобщават от компанията.

В тази група попадат Източна и Южна Европа, скандинавските страни, ОНД, Близкия изток, Югоизточна Азия, Китай, Африка, Централна и Латинска Америка.

От eBay посочат, че екипът, който ще ръководи региона, е международен и ще е базиран в няколко града – Шанхай, Сингапур, Сан Франциско, Мексико, Нетания и Москва.

Този екип ще се грижи за подобряване на потребителското изживяване при пътуване в платформата, както и за развитието на експортните продажби на местните търговци. Сред задачите му ще попадне и интегрирането на специалните инструменти за износ, популярни в други държави.

С преструктурирането eBay иска нейните глобални инициативи да достигат по-бързо до повечето пазари. Освен това предвижда въвеждането на нови решения, свързани с потребителското преживяване, както на купувачите, така и на търговците.

Предвижда се и подобряване на наличностите, доставките и разплащанията на стоките, попадащи в общо 1,4 млрд. артикула в платформата.

По думите на генералния мениджър на „Глобални пазари с висок потенциал на развитие“ Иля Кретов компанията вижда големи перспективи за развитие на износа и вноса от България.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:16 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 2 rate down comment 0
ivancholak
преди 4 години
ебай толкова години се държеше с нас като с ***, ама сега като взе да гълта водица ша ни развивала.... бай бай на битака
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още