IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Българският стартъп OfficeRnD набра 3 млн. долара капитал

Средствата са от Flashpoint Venture Capital и LauncHub Ventures

18:30 | 12.11.19 г.
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

Българският стартъп OfficeRnD, който предлага решение за управление на коуъркинг пространства, обяви, че е набрал 3 млн. долара капитал, става ясно от съобщение на сайта на компанията. 

Кръгът е воден от Flashpoint Venture Capital и LauncHub Ventures. 

Фирмата планира да използва средствата, за да засили растежа си и да “насочи продуктите и услугите си на едно изцяло ново ниво”, гласи съобщението на компанията.

“Новото финансиране ще отиде директно за разработката на нашите продукти още по-добре и по-бързо”, посочват от OfficeRnD. “Към днешна дата сме щастливи и горди да имаме над 50 колеги и над 500 клиенти, управляващи над 1000 локации, обслужващи над 100 хил. членове”, посочват от OfficeRnD. 

В скорошно интервю за Bloomberg TV Bulgaria съоснователят на компанията Мирослав Мирославов разкри, че първата инвестиция в стартъпа е била от английски фонд в началото на 2015 г. На по-късен етап компанията е привлякла още две инвестиции от български и международни фондове. 

Наскоро OfficeRnD спечели наградата “Стартъп на годината” на местния финал на Централноевропейските стартъп награди. 

По думите на компанията през последните години тя расте изключително бързо, залагайки на непрестанно подобряване на продуктите си, разширявайки своя екип и базата си от клиенти. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:59 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още