IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Apple най-сетне разкри плановете си за "Carpool Karaoke"

Компанията иска да разшири видео предложенията си в своята стрийминг услуга

09:41 | 31.05.17 г.
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Стрийминг услугата на Apple - Apple Music, ще пусне своята адаптация на комедийното шоу “Carpool Karaoke” с Джеймс Кордън до своите абонати от 8 август, обяви компанията на уебсайта си.

Технологичният гигант преди това беше обявил, че “Carpool Karaoke: The Series” ще бъде стартирана през април, като част от насочването към оригинално видео в Apple Music - стрийминг услуга с абонамент от 9,99 долара на месец. Но в крайна сметка Apple отложи тази премиера, без да даде никакво обяснение.

Сериите на Apple Music ще бъдат адаптация на популярния сегмент, който върви като част от “The Late Late Show with James Corden” по CBS. В откъсите се вижда как водещият вози в колата си известни личности, прави интервюта с тях и пее.

Кордън ще се появи в сериите на Apple Music заедно с баскетболната суперзвезда Леброн Джеймс и с актьора Уил Смит, сочи изявлението на Apple. В други епизоди са включени по няколко знаменитости, като Джон Леджънд, Алиша Кийс и Таражи Хенсън, както и Майли Сайръс с нейния баща Били Рей Сайръс и други членове на семейството.

Новите епизоди ще бъдат пускани в Apple Music във вторниците, обяви компанията.

“Carpool Karaoke” ще продължи да бъде ключов сегмент от “The Late Late Show”.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:09 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още