IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са предприемачите на бъдещето?

По време на дискусията Клуб Investor.bg експерти ще разкрият най-предпочитаните сфери за развитие на проекти

10:30 | 11.09.18 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Илюстрация:&nbsp;&nbsp;Клуб Investor.bg&nbsp;</em></p>

Илюстрация:  Клуб Investor.bg 

Какви са предприемачите на бъдещето и как осигуряват капитал за бизнес начинанията си – тези и още интересни теми ще бъдат във фокуса на новото издание на Клуб Investor.bg - „Предприемачи на бъдещето – на 27 септември, от 15 часа, в Capital Fort. Акцентът в първия панел на дискусията ще бъде насочен към възможностите за финансиране на бизнес проекти, а модератор ще бъде Виктор Манев – съосновател на IMPETUS Capital, компания, инвестираща в растящи фирми, които чрез иновации създават нови пазари, продукти и услуги. Той ще представи анализ за търсенето и предлагането на капитал за малкия и среден бизнес и ще очертае тенденциите и мястото на България спрямо останалите европейски държави.

Вторият панел ще се фокусира върху профила на предприемачите на бъдещето и сферите, в които избират да се реализират. Представители на бизнеса ще споделят как са превърнали идеите си в действащи проекти и кои са ключовите стъпки, които гарантират успех на начинанието.

Сред участниците в дискусиите на „Предприемачи на бъдещето“ ще бъдат евродепутатът Ева Майдел, която фокусира вниманието си върху повишаването на уменията, използването на иновации и технологиите, подкрепа за предприемачеството и инвестициите в Европа; Христо Стоянов - регионален мениджър в Европейски Инвестиционен ФондВасил Големански зам.- председател на СД на Българската Фондова Борса. Своите рецепти за успех ще споделят още Юлиян Софрониев – основател и главен изпълнителен директор на Biodit Global Technology, Силвия Павлова – съосновател и управляващ партньор на Wooden Spoon, и други млади и успешни предприемачи.

Подробна информация за събитието, програмата и лекторите може да откриете на сайта, където може да се регистрирате за участие.

Събитието се организира от Клуб Investor.bg с подкрепата на Philip Morris Bulgaria, Opel, Chivas Venture; институционалното партньорство на SOHO, Betahaus Sofia, Puzl, Българска стопанска камара и медийната подкрепа на Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, Smart Money, Успелите и др.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:01 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още