IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Васил Големански е назначен за втори изпълнителен директор на БФБ-София

До момента той беше заместник-председател на Съвета на директорите

17:34 | 29.10.10 г. 2
Васил Големански е назначен за втори изпълнителен директор на БФБ-София

Васил Големански е назначен за втори изпълнителен директор на БФБ-София с решение на Съвета на директорите на БФБ-София от 27 октомври 2010 г., съобщи пазарният оператор.

До момента той беше заместник-председател на Съвета на директорите.

Васил Големански беше избран за член на СД на борсата на извънредното общо събрание на акционерите на БФБ-София на 20 януари 2010 г. Той е работил като мениджър Корпоративни клиенти в Хюлет-Пакард България.

Той е един от създателите на технологичната система на Централния депозитар и до 2007 г. ръководеше дирекция Информационни технологии в дружеството, уточняват от БФБ-София.

Изпълнителен директор на БФБ-София и за в бъдеще остава Иван Такев. Асен Ягодин е председател на СД, а Любомир Бояджиев и Георги Български са членове.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:06 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 1 rate down comment 1
Натрий
преди 13 години
Големански си е IT спец. Успя да пригоди системата на ЦД за нашия пазар. Е, с компромиси тук-там. Надявам се в бъдеще да не е така. Явно им трябват уменията му за да го правят директор.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 0 rate down comment 1
jamiemirror
преди 13 години
Още една маймунка на клона - кому е нужно?Какво променя това - нужно е да се разкарат некадърниците а не да се назначават нови хора.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още