IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Софарма" и "Илевън Кепитъл" правят онлайн срещи с инвеститорите

На "Софарма" е на 25 септември, а на второто - на 29 септември

12:39 | 16.09.20 г.
"Софарма" и "Илевън Кепитъл" правят онлайн срещи с инвеститорите

„Софарма“ АД и „Илевън Кепитъл“ АД организират онлайн срещи с инвеститорите в близките две седмици.

„Софарма“ има общи събрания на 25 септември 2020 г. от 11 ч. и от 11:30 ч. Ръководството на дружеството приканва акционерите да гласуват чрез кореспонденция. В същия ден от 12 до 13 ч. „Софарма“ ще организира онлайн среща с акционерите, инвеститорите и заинтересованите лица.

За участие в онлайн срещата е нужно заявление до irevents@sopharma.bg, за да получи желаещият регистрационна форма и информация за начина на присъединяване, както и възможност предварително да зададе своите въпроси. Крайният срок за изпращане на регистрационните форми е до 17:30 часа на 23 септември 2020 г.

„Илевън Кепитъл“ АД организира уебинар на 29 септември 2020 г. Началният час е 15:00.

Ще участват изпълнителният директор Даниел Томов и председателят на Борда на директорите Валери Петров. Те ще направят преглед на резултатите на компанията за първото полугодие на 2020 г. Корпоративното ръководство ще представи и последните новини, свързани с компаниите от портфейла на дружеството. Изпълнителните директори на две от тях - Kanbanize („Бизнесмап”) и Sensika („Сенсика Текнолоджис”) ще вземат участие в събитието, като запознаят участниците с постигнатите през първото полугодие на 2020 г. резултати.

Събитието е насочено към настоящите акционери на компанията, бъдещи инвеститори или хора с интерес в технологиите и инвестициите.

Регистрацията за събитието е задължителна на този адрес. Въпроси могат да се задават предварително на следния линк.

Свързани компании:

Илевън Кепитъл АД(11C)

Софарма АД(SFA)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:21 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още