IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„ИмПулс I“ АД ще участва в увеличението на капитала на „ИмВенчър II“ КДА

Дружеството ще запише обикновени, безналични акции с право на глас, формиращи клас „А“ от увеличението на капитала на инвестиционния фонд, за 4,45 млн. лева

16:22 | 28.09.21 г.
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

Съветът на директорите на „ИмПулс I“ АД е решил дружеството да участва в увеличението на капитала на инвестиционния фонд „ИмВенчър II“ КДА, съобщават от „ИмПулс I“ чрез сайта x3news.com. 

Дружеството е заявило участие чрез записване на обикновени, безналични акции с право на глас, формиращи клас „А“ от увеличението на капитала на „ИмВенчър II“ КДА, в размер на 4,45 млн. лева.

„ИмВенчър II“ КДА е алтернативен инвестиционен фонд, управляван от „Импетус Капитал“ ООД.

„Импетус Капитал“ ООД е неограничено отговорен съдружник и единствен член на съвета на директорите на „ИмВенчър II“ КДА.

„ИмВенчър II“ КДА e с предмет на дейност инвестиране на средства в съответствие с инвестиционната му политика в български и свързани с България чуждестранни малки и средни предприятия и такива със средна капитализация.

Дейността на това дружество включва придобиване, управление на и разпореждане с капиталови и конвертируеми в капиталови инструменти, преструктуриране и управление на дружества, консултантски услуги, и други дейности.

Свързани компании:

Импулс Растеж АД(IMP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:22 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още