IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ИХ България организира среща с инвеститорите

Такива вече направиха ПИБ, Софарма, Монбат, Адванс Терафонд и Синергон холдинг

10:09 | 15.11.17 г.
ИХ България организира среща с инвеститорите

Управителният съвет на „Индустриален холдинг България“ АД организира среща с инвеститорите на 5 декември 2017 г. от 10 ч. в град София, на ул. "Алабин" №16-20, в сградата на Българска стопанска камара, в заседателната зала на първия етаж.

Съобщението за срещата е публикувано в уеб страницата на публичното дружество.

На срещата ще бъдат представени резултатите от дейността на дружеството на индивидуална и консолидирана основа към трето тримесечие на 2017 г. и тенденциите за развитие на основните бизнеси, в които оперират дружества от Групата на „Индустриален холдинг България“ АД, за края на 2017 г. и 2018 г.

На срещата ще присъстват представители на корпоративното ръководство на „Индустриален холдинг България“ АД и изпълнителните директори на основните дружества от групата на холдинга.

Всички желаещи могат да заявят желание за участие, като попълнят и изпратят приложената регистрационна форма, в срок до 1 декември 2017 г. на електронен адрес ir@bulgariaholding.com. На посочения електронен адрес могат също да бъдат изпращани предварително въпроси по темите, които ще бъдат дискутирани.

Това е поредна среща с инвеститорите, като такива в последните месеци вече направиха ПИБ, Софарма, Монбат, Адванс Терафонд и Синергон холдинг АД.

Свързани компании:

Индустриален Холдинг България АД(IHB)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:45 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още