IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"ФеърПлей Пропъртис" увеличава с 35% загубата си към края на третото тримесечие

Дружеството отчита значителен ръст на приходите от продажби на ваканционни апартаменти, но и голямо увеличение на разходите за периода

12:25 | 20.10.21 г.
<p>
	<em>Снимка: ФеърПлей Пропъртис</em></p>

Снимка: ФеърПлей Пропъртис

„ФеърПлей Пропъртис“ АДСИЦ увеличава с 35% на годишна база загубата си за третото тримесечие на тази година, въпреки че увеличава над 4 пъти нетните си приходи от продажби. Това се вижда от отчета на дружеството, публикуван в сайта x3news.com.

Дружеството посочва също, че е приключило сделката за офис сградата, която се намира на булеварда между болница „Токуда“ и мол "Парадайз" в София.

Нетните приходи от продажби на „ФеърПлей Пропъртис“ към края на септември възлизат на 7,585 млн. лева при 1,8 млн. лева година по-рано, вижда се от отчета. Ръстът достига 317,2% на годишна база.

Същевременно дружеството съобщава, че разходите за дейността му достигат 8,167 млн. лева за периода спрямо 2,249 млн. лева година по-рано. Увеличението е 263,14%, или 3,6 пъти, като се определя от балансовата стойност на продадени активи – ваканционни апартаменти.

Към края на септември „ФеърПлей Пропъртис“ отчита ръст на активите до 88,924 млн. лева спрямо 63,307 към края на 2020 г. Увеличението е заради новопридобитата офис сграда.

Дружеството обяви още, че в Търговския регистър е публикувано съобщението за увеличението на капитала му чрез упражняване на варанти. Право да участват имат лицата, придобили варанти най-късно 7 дни след 19 октомври.

Свързани компании:

ФеърПлей Пропъртиc АДСИЦ(FPP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:17 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още