IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„ФеърПлей Интернешънъл“ прехвърля на „ФеърПлей Пропъртис“ офис сградата "Хил Тауър"

Сделката трябва да бъде одобрена на извънредно общо събрание на акционерите, което ще се състои на 22 ноември

10:39 | 21.10.21 г.
<p>
	<em>Снимка: ФеърПлей Интернешънъл АД</em></p>

Снимка: ФеърПлей Интернешънъл АД

„ФеърПлей Интернешънъл“ АД прехвърля на „ФеърПлей Пропъртис“ АДСИЦ офис сградата „Хил Тауър“ в кв. „Лозенец“ в София. Това съобщава „ФеърПлей Пропъртис“ чрез Бюлетин Investor.

Сделката трябва да бъде одобрена на извънредно общо събрание на акционерите на „ФеърПлей Пропъртис“ АДСИЦ, което ще се състои на 22 ноември в същата офис сграда, където е централният офис на дружеството.

Бизнес центърът „Хил Тауър“ е отворен през 2007 г. заедно с хотела от веригата FPI Hotels and Resorts „Хил хотел“.

В портфолиото на „ФеърПлей Пропъртис“ влизат ваканционният комплекс „Санта Марина“ край Созопол, апартаментният комплекс и хотел „Св. Иван Рилски“ в Банско, комплексът „Марина Хил“ в Черноморец, проекти за жилища в кв. „Малинова долина“ в София, проект за ваканционен комплекс в Паничище.

На общото събрание акционерите ще гласуват и за освобождаване от длъжност на Райчо Дянков като член на съвета на директорите на дружеството. Решението трябва да бъде одобрено и от Комисията за финансов надзор (КФН).

На негово място в управителния орган влиза Кристина Димитрова Петрова, чието назначение също трябва да бъде одобрено от акционерите и от КФН.

Свързани компании:

ФеърПлей Пропъртиc АДСИЦ(FPP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:43 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още