IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ексклузив Пропърти променя състава на Съвета на директорите

Дружеството свиква извънредно общо събрание на 31 октомври

17:48 | 16.09.16 г.
Ексклузив Пропърти променя състава на Съвета на директорите

Ексклузив Пропърти АДСИЦ-София свиква извънредно общо събрание на акционерите, на което ще бъдат направени промени в състава на Съвета на директорите и ще бъде променен адресът на управление на дружеството, става ясно от показаната и материалите за събранието, разпространени чрез БФБ – София.

Акционерите ще се съберат на 31 октомври 2016 г. от 10:30 часа в София - 1113, ул. “Никола Мирчев” № 33. В първа точка от дневния ред ще бъдат приети промени в състава на Съвета на директорите, като досегашните членове ще бъдат освободени от отговорност.

Новите членове са Мирослав Росенов Георгиев, Венцислава Благоева Алтънова и Елена Георгиева Петрова, като се освобождават досегашните членове Филип Стефанов Фотев, Михаил Генов Кръстев и Юрий Асенов Станчев.

Предстои да бъде определено брутното месечно възнаграждение за всеки един от членовете в размер на 500 лв.

Акционерите ще гласуват и за промяна на адреса на управление на дружеството. Новият адрес на управление ще бъде гр. София, район Възраждане, бул. „Тодор Александров“ № 109-115.

В дневния ред на събранието е включена още точка по избиране на регистриран одитор за проверка и заверка на годишния финансов отчет за 2016 година.

Свързани компании:

Ексклузив Пропърти АДСИЦ(EXPR)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:33 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още