IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерно на "Трейс" подписа нов договор за поддръжка на пътища в Сърбия

Стойността на договора е 15,9 млн. лв.

12:56 | 08.03.18 г.
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

„Трейс ПЗП Ниш“, дъщерно дружество на „Трейс Груп Холд“ АД подписа договор за поддържане на пътища първи и втори клас на територията на девет сръбски общини, съобщи дружеството чрез БФБ.

ОБОБЩЕН ОТЧЕТ ЗА ПЕРИОД:
От началото на годината
Стойността на договора е 15,9 млн. лв. с възложител „Пътища Сърбия“. Договорът влиза в сила от 1 април 2019 г.  и е със срок от три години.

Ще бъдат извършени строителни работи по поддържане на 547 км. пътна мрежа на територията на общините Куршумлия, Блаце, Прокупле, Мерошина, Житораджа, Ниш, Долевац, Алексинац и Ражан.

Договорът обхваща всички дейности, необходими за осигуряване на безопасната експлоатация на пътищата от всички ползватели, включващо годишни циклични дейности по редовни ремонти на пътищата, зимна поддръжка, ремонт на пътна настилка и др.

От 1 април 2018 г. дъщерното дружество започва изпълнение и на подписания преди това договор за поддържане на 482 км. на територията на други пет общини, чиято стойност е 19,8 млн. лв.

От началото на годината акциите на „Трейс“ поскъпват със 7,25%, а през последната една година ръстът в цената е с 18,6% при пазарна капитализация от 118,096 млн. лв. 

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:50 | 04.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още