IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алтерко: Желаем не просто да следваме световните тенденции, а да ги задаваме

Компанията представи своята обновена линия от продукти за автоматизация на дома и офиса Shelly във Франкфурт

13:57 | 22.03.18 г.
<p>
	<em>Снимка: Алтерко АД</em></p>

Снимка: Алтерко АД

Компанията за смарт продукти "Алтерко Роботикс" представи премиерно своята обновена линия от продукти за автоматизация на дома и офиса Shelly във Франкфурт, съобщи дружеството. 

Компанията е един от изложителите на най-големия световен панаир за осветление и строителство Light + Building, който се провежда в момента в германския град (18–23 март 2018 г.).

ОБОБЩЕН ОТЧЕТ ЗА ПЕРИОД:
От началото на годината
Пред над 250 000 посетители от Европа и целия свят "Алтерко Роботикс" демонстрира Shelly – първото Wi-Fi реле в света, управляващо едновременно 4 ел. вериги, и Shelly 2 – най-малкото двуканално Wi-Fi реле на пазара. Компанията представи и най-новите си смарт попълнения: Shelly Smoke – иновативнен Wi-Fi сензор за дим и температура, и Shelly RGBW и Shelly 2LED – интелигентни контролери за LED осветление.

Линията Shelly се допълва от Shelly Bulb – умна крушка в 16 млн. цвята, Shelly Plug – смарт контакт, Shelly EYE – 3G / Wi-Fi смарт камера с вградена батерия и слот за SIM и SD карта памет, която предава качествено изображение дори при пълен мрак, и Shelly Sense – Wi-Fi умен мултисензор и универсално дистанционно за управление на инфраред устройства от разстояние. Всички те също могат да бъдат видени на щанда на компанията във Франкфурт.

„Щастливи сме да вземем участие в изложението Light + Building наред с всички големи иноватори в сферата на строителството и осветлението. В основата на всичко, което правим, стои желанието ни да създаваме уникални разработки, които отговарят на международните стандарти, и едновременно с това не просто да следваме световните тенденции, а и да ги задаваме", заяви изпълнителният директор на "Алтерко Роботикс" Димитър Димитров.

"Нашите смарт продукти за дома и офиса от линията Shelly са живото доказателство за това. Те могат да задоволят изискванията, както за енергоспестяване, така и за сигурност, като същевременно дават възможности за индивидуален дизайн и високо ниво на комфорт“, каза той.

Акциите на "Алтерко" АД поскъпват с 3,86% от началото на годината при пазарна капитализация от 32,7 млн. лв.

 

Свързани компании:

Шелли груп АД(SLYG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:02 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още