Киев: Русия отвлича вниманието в Харков

Германският канцлер Олаг Шолц призовава за „план Маршал" за Украйна и увери Литва в подкрепа

   1| 2    
1
 
0
 
13
redcretin до: khao
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Не бери грижа, късно е да се попречи на доставката на старите модели въоръжения. Но няма да получите натовски - с правителство от червени под-логи, много ясно :)
1
 
0
 
12
redcretin до: redcretin
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Разкош, П_у_т_я вече е *** дума, сега ще направим такава и от Импето :)
3
 
0
 
11
redcretin до: Императорът
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Договор има, само че няма договор НАТО-*** :) Когато гнома пукне, Рашастан ще бъде разпаднат и ще го включим в НАТО на части. В тоя договор няма и 1 ред за разширяване на НАТО дотук или дотам. А какво се урежда и в момента всички виждаме - Рашастан загуби боеспособността на армията си, индустрията и се върна 30 години назад и милиони избягаха от страната щото "много хубаво" :) ПП: страдай, от лакомията си за рашки акции сега си занулен :)
0
 
4
 
10
data до: Oбичам България
преди 1 седмица
В началото нещата се ръководена от милиционерите от кгб, сега са наход воените и нещата взеха да им се получават
1
 
4
 
9
Oбичам България до: Императорът
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Правиш ли разлика между "цел" и "възможност"? В началото се изсилиха - сега действат много по-добре. В момента в който битката за Донбас свърши, Харкив ще може да се атакува от юг и от границата с РФ. Това няма нищо общо с първоначална атака, която се провали.
4
 
1
 
8
Oбичам България до: Dr. Vatnikov
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Според теб Путин ще се задоволи ли само с Донбас и с новите окупирани територии ли? Така или иначе разделението изток - запад си върви и връзките се късат. Хорат и машините са на терен - не виждам причина да спира.
2
 
3
 
7
преди 1 седмица
А шолц по-добре да си наляга дрипите. Сам признава, че е имало договор НАТО-Русия, но се прави на ударен, че той поражда задължения и за двете страни. НАТО нарушава договора от десетилетия, разширявайки се до руските граници. Подкрепя Литва, която брутално нарушава договора с Русия, а и елементарното право. Спомнил си бил разрушените през ВСВ немски градове... а иска ли пак да ги види такива? Щото може да се уреди.
2
 
4
 
6
преди 1 седмица
Украинският генщаб и форумните кибици, мислещи се за военни експерти, чак сега загряват това, което истинските експерти повтарят от месеци: че руснаците нямат и не са имали цел да превземат Харков и Киев. Браво, дрОгари, по-добре късно, отколкото никога !!!
2
 
6
 
5
преди 1 седмица
Блаженни са вярващите и Харков е техния опорен пункт.
4
 
2
 
4
khao до: Oбичам България
преди 1 седмица
имат много месо, но не е безкрайно... лошото е, че сега ние ще спрем да им доставяма оръжия, защото резидента ще сложи про креълско-предателско правителство!
   1| 2