Украйна започна контраофанзива в Северодонецк

Русия увеличи натиска с първи удари от седмица по Киев и заплахи за по-нататъшна ескалация

   1| 2    
7
 
6
 
20
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Укронацитата рушат всякаква инфраструктура по пътя на своето отстъпление. Рушат се жилищни сгради, водопроводи, електопроводи, мостове, шосета и какво ли не още. И после всичко се приписва на лошите руснаци, които вършат само злини. Ами избили са повече от 60 хиляди души от въоръжените сили на Укрия. Ранените са поне 3 пъти повече. Що да им се оставя инфраструктура?
4
 
3
 
19
юрист до: юрист
преди 4 седмици
плен- т.е. пълен опис
6
 
17
 
18
преди 4 седмици
Що се отнася до коментара на рогозин в туитър, в който този руски дИв нацист нарича нас, българите, ''страхливи'', предлагам на нашето МВнР да си направи акаунт там, ако няма, и да публикува снимки от Военноморския исторически музей във Варна, както и плен опис, на всички ПЛЕНЕНИ РУСКИ ВОЕННИ И БОЙНИ ЗНАМЕНА ОТ БЪЛГАРИЯ и да напише отдолу на поне 5 езика, включително и английски и руски език '' ''Така ''страхливите българи'' посрещаме всеки враг на своя земя и така го изпращаме извън нея/ или в нея'' Може да се добави и още едно изречение- '' Русия може ли да публикува аналогични снимки на пленени от нея български бойни знамена, и ако не може- защо= може би, защото българско бойно знаме никога не е пленявано, нали'' и с това да се приключи въпроса. Добре е обаче това да се прочете от всички чужденци с акаунти в туитър- колкото се може, повече акаунти, за да знаят посочените факти, защото те не ги знаят.
9
 
3
 
17
aldy до: sultan
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
"Великобритания заяви днес, че ще последва САЩ и ще изпрати на Украйна ракетни системи с голям обсег на действие". === Оня Бъзльо следва да им изпрати едно "предупредително" писмо. По "Бързата поща". Ама не му държи. До нреме, разбира се.
11
 
5
 
16
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Брех да му се не види! Сега не можеш ги спря до Лвов, както са се засилили. Да живее вечно Киевската хунта!
0
 
10
 
15
alex8712 до: Императорът
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Голям залък ***, голяма дума не казвай е казал народът... ''Руският генерал Роман Кутузов е бил убит в Източна Украйна, заяви днес Александър Сладков, репортер в Общоруската държавна телевизионна и радиопредавателна компания''...
0
 
10
 
14
юрист до: Императорът
преди 4 седмици
Коментирай това- шефът на роскосмос заплаши България с ядрена ракета- https://.....24chasa.bg/novini/article/11746861 и ни нарече '' страхливи българи''. Ако си етнически българин или бг гражданин, коментарът ти ще е с едно съдържание, ако си етнически руснак, руски гражданин, двоен рускобългарски гражданин или с родители- българин и рускиня, коментарът ти ще е с друго съдържание. А да те видим какъв си по националност и етнос, защото се представяш за българин и бг гражданин, но не си....
12
 
1
 
13
преди 4 седмици
Поне без да искате признавате, че има хиляди пленени укри. Иначе тъкмо се чудех как укрите от поне 3 дни не са "убили руски генерал".
6
 
1
 
12
sultan до: GiRo
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Това е проблема, че не можете да вникнете в написаното и интерпретирате текста както дявола евангелието.
6
 
1
 
11
sultan до: Стоян Петров
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Разбира се. Тяхната (на САЩ) непогрешимост е доказана. А иначе осмислянето на нещата е привилегия на мислещите, а лепенето на етикети кой какъв е, е привилегия на мисловно ограничените хора.
   1| 2