Германия се готви да се върне към тока на въглища, ако Русия спре газа

Страната разполага с обекти с капацитет от почти шест гигавата, които в момента са част от националните резерви

   1| 2| 3| 4    
0
 
0
 
38
Pyramid до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Цял свят знае, че се явиха, Ватенкопф все неразбрал.
2
 
1
 
37
lalka 75 до: deant
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Нали и вие плюйте срещу печките с дърва, както много градски чада!?
3
 
0
 
36
преди 1 месец
"Германия се готви да се върне към тока на въглища, ако Русия спре газа. Страната разполага с обекти с капацитет от почти шест гигавата, които в момента са част от националните резерви." Яко. Тези 6 гигавата, са мнооого "зелени". Кюмюрът - Стълб на независимостта от Русия. .................... - ДЪРВЕН стълб.
2
 
1
 
35
Pyramid до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Ахам. Няма. Дадоха ги за газ. ;-)
2
 
2
 
34
Dr. Vatnikov до: Pyramid
преди 1 месец
Никакви рупли няма, нито нещо се е видяло, таварищ опоркаджия. Всички плащат в евро, а после москалите ако искат в капачки от буркани или рупли да се ги сменят - тяхна работа.
2
 
2
 
33
Pyramid до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Тая зима, немците получаваха газ по дългосрочен договор. И пак ще получават срещу рубли, както се видя.
3
 
2
 
32
Dr. Vatnikov до: deant
преди 1 месец
Май не си чел статията? Въглища АКО няма газ. Тая зима имаше газ. Ако няма и ти ще гориш въглища. Какво неясно има?? Или си на принципа, че трябва да се плюе непрекъснато?
1
 
4
 
31
deant до: GiRo
преди 1 месец
защо трябва винаги да обиждате по един и същ начин? Нито съм писач на коментари нито нищо. Имам малък бизнес и ме е яд, че за нас важат други правила. Примерно аз нямам право да горя твърдо гориво през зимата за да си отоплявам цеха, а трябваше да мина на газ или ток и ми се такова мамата от смеки. Тука искат да ми кажат, че цяла една държава може да мине когато си поиска на въглища и никой нищо неможе да и каже на нея. Помня миналата година офанзивата, как караха хорада да си хвърлят печките на дърва зашото замърцявали и държавата им помагаше да минат на газ,ток,пелети. ТОВА Е ДВУЛИЧИЕ НА НАЙ-ВИСОКО НИВО. Тя работи, че сме добре със запада и подобни, не съм ги коментриал. И защо трябва да давам решения в моя пост? И не знаех, че е задължително в половината пост да плюя Русия, без значение каква е темата под която пиша, за да се почувстваш ти по-добре.
2
 
4
 
30
преди 1 месец
Опасни швабите - водят най- "зелени" политики, но първи са готови да ги захвърлят при най-малката трудност, а гаZът веднага с рупии почнаха да го плащат. Само *** руча зелките, щото инак пари по Плана за усвояване йок...
4
 
3
 
29
zelka007 до: Pyramid
преди 1 месец
Както GiRo ти е написал, аз провал не виждам, напротив, всичко си върви според плановете... Дори се форсира!
   1| 2| 3| 4