Украйна ще се нуждае и от мащабна икономическа подкрепа

Местни икономисти вече оценяват общите загуби от войната на 560-600 милиарда долара, посочва Financial Times в редакционен коментар

   1| 2    
1
 
3
 
11
ing5rov до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
тролевите , отгавна не съм ви казвал "да ви е..п..м..а" !
3
 
4
 
10
Dr. Vatnikov до: Kiro_100
преди 1 месец
Да си русофил, Иванушка дурачок, значи, че или никога не си ходил из пPocията, както сте повечето, или си комбинация от мазохист, комплексар и мразяч на успелите държави и хора. Тоест или не си виждал бруталната мизерия и оскотяеането на населението, или си го виждал, но то харесва.
2
 
4
 
9
GiRo до: Alex Silver
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Такъв номер както Сталин им извъртя с Гладомора, никой друг не им е въртял. Не случайно в момента се борят със зъби и нокти да не се върнат в сферата на влияние на Мордор. Където е стъпил руски ботуш, нищо хубаво не се е случило. България е била икономическият тигър на Балканите, преди Иванушка да дойде да строи комунизмът.
2
 
4
 
8
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ако да си т.ъп е призвание, нека е признание да си русофил. Не мога да разбера знаете ли кои са Левски, Раковски и Ботев, че харесвате руснаците? Да не сте *** карабини или наистина сте много глупави?
5
 
2
 
7
Kiro_100 до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Само за уточнение ...Да си pycoфuл е призвание .. Това означава да успееш да вземеш предвид всички променливи .. И после да направиш анализ ... Иначе дeбuлu, останали в 80-те ...Колкото щеш ... Както се вижда от последните социологически проучвания ... Някъде под 5 % ... Имаш ли кураж да излезеш на избори при тези статистики ... ????
3
 
5
 
6
Kiro_100 до: Kiro_100
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Исках да кажа "дeбuл" и "kвuчu" ... Но явно PHP филтрите не позволяват здрав разум ...
3
 
5
 
5
Kiro_100 до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Както виждаш, русофилите не "квичим" ...Разсъждаваме трезво ....Има само един "русо-***", който "***" под всяка статия ... Сещаш ли се кой е? ....
4
 
5
 
4
преди 1 месец
Kвичитe ли, гнусни копейници? Точно така, запенени от яд и злоба, ние, цивилизования свят, че вдигнем Украйна на крака, а вас заедно с господарите ви, ще хвълим във фекалната яма!
3
 
6
 
3
преди 1 месец
е да. аз комика за друго, освен пари и помощи не съм го чул да призовава.
4
 
7
 
2
преди 1 месец
Споко, ние в Дълбоката държава имаме консенсус за $3 000 000 000 000 за война срещу Русия. Няма да има за простия хохол, но парички ще има за всички от сърце. Само трябва много да се проточи работата. Както днес е тръгнало, мяй няма да го бъде.
   1| 2