САЩ искат да разубедят ЕС от петролното ембарго на Русия

Американският министър на финансите Джанет Йелън прави контрапредложение, което предизвиква безпокойство в Берлин

   1| 2    
1
 
3
 
14
0pk
преди 1 месец
И сега какво? САЩ ще купуват мордорски петрол и ще го препродават на ЕС без мито? :D
1
 
2
 
13
julian12 до: otgorata
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Плашат му на трола. Как иначе ще живее? А колкото до искането от САЩ, постановката е ясна. Да не станат за резил, са помолили господаря да им позволи да купуват и сега уж те били дошли да ги молят. Смях, смях...
2
 
2
 
12
преди 1 месец
Няма профилна снимка
САЩ не искат за добиват нефт и не дават разрешителни за сондаж. Не искат и строят тръба от Канада, но искат петрол от Русия. Странна работа.
0
 
5
 
11
deant до: юрист
преди 1 месец
разбира се, че е предложение напревано днес. няма как да бъде прието днес. в ЕС ще минат седмици или месец докато се съберат да го обсъждат даже. Точно това, което имах впредвид, като казах, че са се загубили в собствената си бумащина. Начина по който тълкуваш нещата казани от хората ме карат да се съмнявам, че изобщо си някакъв юрист в реалния живот. Виц някакъв уикипедия такъв - може.
4
 
4
 
10
ing5rov до: otgorata
преди 1 месец
коментарите на тролевите нямат никакво значение ... инак да , плащат им ...
7
 
1
 
9
юрист до: deant
преди 1 месец
''...САЩ предлагат нещо на ЕС и най-вероятно ЕС ще го приеме. ...'' A ти правиш ли разлика между твърдението ти- ''...НАЙ- ВЕРОЯТНО ЕС ще го приеме'' и между '' ЕС ПРИЕ предложението на САЩ'', а или казваш- отдавна си приел желаното от теб за нещо, вече случило се в реалността- т.е. за факт... Правиш ли разлика между твърдение/ предположение и факт, м... В цитата е написано ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, а НЕ факт.
1
 
6
 
8
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Комично е - Станахме твърде уязвими към държави, които използват пазарната си позиция по отношение на стоки, технологии или продукти, за да оказват геополитически натиск или да нарушават пазарите в своя полза. Такава държава е твоята собствена Джанет. Не сме забравили за недостига на чипове. А митата май не помогнаха и на вас, когато ги наложихте на Китай.
2
 
7
 
7
deant до: юрист
преди 1 месец
Ти прочете ли изобщо статията? САЩ предлагат нещо на ЕС и най-вероятно ЕС ще го приеме. Как това се връзва с твоя коментар, че ЕС не е блондонка на САЩ? Аз това което чета, виждам а и го знам от опите е, че в момента ЕС така се е овъртолил в собствените си бумащини, регулации и фрагментираност, че просто е парализиран и хал хабер си няма какво прави и какво да прави. Абсолютна паника на върха на тоя съюз.
6
 
2
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
А на теб плащат ли ти да не си умен или опцията е пусната бай дефаулт?
6
 
3
 
5
юрист до: otgorata
преди 1 месец
Хубаво го виж въпросния ***- едно джезве кокали, но.... при0000мАт с руско оръжие, който е част от руската редовна армия- ЗАСТРЕЛЯЛ НЕВЪОРЪЖЕН СТАР ЧОВЕК, ДОКАТО ОНЗИ СИ Е КАРАЛ ВЕЛОСИПЕДА... И тази жертва ли е ''украински нацист'',а; къде му е МОРАЛА на този руски войник или казваш- ааа, той морала е само за слабите хора от нападнатите от русия държави- моралът не е за силните руски войници...
   1| 2