Войната в Украйна като стрес тест за ЕС

Общността не може да се откаже от лидерството за решаване на проблема, когато война се води до границите ѝ

0
 
0
 
7
преди 1 месец
засега на теста ЕС едва вържи тройка. Дано се поправят.
2
 
2
 
6
Kiro_100 до: serafima
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Еврото се срива ... Рублата хвърчи ... Ватников си плямпа ... И така върви светът ... :)))
2
 
1
 
5
serafima до: serafima
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Моя поправка: Земята се върти, а историята се развива и често повтаря....И други искаха да унищожат Русия. И какво им се случи? Сега онова пискливо актьорче иска оръжие и всички екстри на земята. Ще си ги получи.
2
 
2
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
При толкова злобната, едностранчива и безпросветна защита на страната на Украйна и ФАЩ от някои тук, иначе демонстриращи НУЛЕВИ познания в която и да е област, участието на нормален човек тук става безпредметно. Нека си плямпат. Както един човек беше казал, "Историята се върти....".После тези кресльовци няма да ги чуем повече.
2
 
4
 
3
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 1 месец
Митьо, дребен комплексиран лузър, май яко те е яд, че с подкрепата на САШ и ЕС Украйна не само ще спечели войната, ами и като "прокси" ще получат и инврстиции и до 10 години и техния прах ще дишат opките! ЕС си знае интереса, не чака на разни неудачници и дърти продавачи на застраховчици да им дава акъл. Скоро заплатите и в Украйна ще станат по-високи от калната пPicия, която я чака изолация и погнуса за десетилетия. Иначе ти си ***, клкото по силно, толкова повече нещата вървят в правилната посока! :)))
4
 
1
 
2
преди 1 месец
И не разбирам внушението на статията - един вид ЕС не трябва да слуша Орбан, нищо че Унгария е в ЕС, но трябва да изпълнява капризите на мрсният пaляк и гнъсният кулеба -нищо че Укpoпия не е в ЕС и нищо, че тия капризи са изцяло във вреда на ЕС и европейските народи и европейската сигурност !!!
4
 
1
 
1
преди 1 месец
"...Украйна, която постепенно ще се превърне в "проксито на САЩ". И това не може да бъде от интерес за никой в Европа." - Това първи плах пробив към истината ли е? Много скоро ще се признае официално (защото и слепите ще го видят), че мрсната укpoпия така или иначе е прокси на САЩ (иначе нямаше да смеят да се зъбят на Русия) и че намесата на САЩ е зловредна и гибелна за ЕС !!! И на преден план ще излезе въпросът: защо политиците в ЕС са изпълнявали заповедите на САЩ и са играли тяхната мрсна игричка, вместо да защитават интересите на своите страни - тоест точно ТОВА, КОЕТО ПРАВИ ОРБАН !!! Рано или късно все повече хора ще се усетят за нещо не толкова очевидно, но несъмнено вярно - че САЩ са били ВРАГЪТ, а Русия е била ПРИЯТЕЛЯТ на ЕС !!! Дано само не е прекалено късно за сегашните политици да си получат заслуженото !!!